H Πατρινή επιχειρηματίας που παράτησε άντρα και τρία παιδιά για την… κουμπάρα

H Πατρινή επιχειρηματίας που παράτησε άντρα και τρία παιδιά για την… κουμπάρα

Τον άφησε με τα τρία μεγάλα παιδιά τους για να ζήσει το όνειρό της με την κουμπάρα! Και σαν να μην έφθανε αυτό, έβαλε χέρι και στην κινητή και ακίνητη περιουσία του… Ο λόγος για γνωστή 48χρονη Πατρινή επιχειρηματία που πριν από δύο μήνες περίπου έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω της εγκαταλείποντας τον 52χρονο άνδρα της, επίσης γνωστό προϊστάμενο δημόσιας υπηρεσίας, και τα τρία τους αγόρια, εκ των οποίων τα δύο σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο και το τρίτο προετοιμάζεται για τις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις.

Επί πολλά χρόνια το συγκεκριμένο ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και αποτελούσε υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς κύκλους της πόλης. Δυστυχώς όμως η μοίρα τους επεφύλαξε δυσάρεστη εξέλιξη. Και αυτό διότι η σύζυγος φαίνεται πως στην πορεία… ανακάλυψε τις ιδιαίτερες – ομοφυλοφιλικές – ερωτικές της ορέξεις και επιθυμίες, και μάλιστα όχι με κάποια τυχαία γυναίκα αλλά με την κατά δέκα χρόνια νεότερή της κουμπάρα.

Την γυναίκα δηλαδή που είχε παντρέψει το ζευγάρι και εκτός αυτού έχει βαπτίσει και τον πρώτο τους γιο. Οι κακές γλώσσες λένε ότι οι δύο γυναίκες ανακάλυψαν την απόκρυφη επιθυμία τους η μία για την άλλη στις περυσινές οικογενειακές διακοπές, όπου ήταν μαζί και η κουμπάρα, και από τότε κράτησαν κρυφή σχέση. Πριν από λίγο καιρό όμως πήραν την απόφαση να… φύγουν μαζί, για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και από όλα!

Έφυγαν για… Κωνσταντινούπολη;

Μάλιστα η 48χρονη γυναίκα έκλεισε την επιχείρησή της αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να συγκεντρώσει τα χρήματα που ήθελε για να έχει για τα πρώτα έξοδα της νέας της ζωής. Και λέγεται ότι μαζί με την κουμπάρα – η οποία είναι γυμνάστρια – ταξίδεψαν μέχρι το εξωτερικό όπου διαμένουν πλέον μόνιμα.

Άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος λένε ότι η πόλη επιλογής τους ήταν η Κωνσταντινούπολη, αν και αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί… Στο μεταξύ, ο 52χρονος απατημένος σύζυγος βιώνει έναν πραγματικό εφιάλτη, έχοντας όμως και τα τρία παιδιά του στο πλευρό του Διεκδικεί δύο σπίτια που όμως… αποκτήθηκαν με λεφτά του συζύγου!

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, η σύζυγος αποφάσισε να βάλει… χέρι και στην περιουσία του εν διαστάσει πλέον συζύγου της.

Του κοινοποίησε με τον δικηγόρο της την απαίτησή της να προχωρήσουν σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα τον ενημέρωσε ότι διεκδικεί το μισό από τα δύο τους σπίτια, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και ένα παραλιακό εξοχικό, τα οποία, ωστόσο, λέγεται πως αποκτήθηκαν από την πώληση οικοπέδων που διέθετε ο άνδρας, όμως τα σπίτια αποκτήθηκαν εντός του γάμου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ο σύζυγος δεν έχει αντιδράσει προς το παρόν, καθώς ελπίζει και προσεύχεται – όπως λέει χαρακτηριστικά το περιβάλλον του – η σύζυγός του να το μετανιώσει και να γυρίσει γρήγορα κοντά του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.