ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάλος σε διαμέρισμα! Οι εραστές διώχνουν τους νοικάρηδες…

Σάλος σε διαμέρισμα! Οι εραστές διώχνουν τους νοικάρηδες…

Συνέβη και αυτό. Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην οδό Κανακάρη έμεινε σύξυλος ακούγοντας τους νοικάρηδες του να του λένε ότι εγκαταλείπουν το διαμέρισμα καθώς δεν μπορούσαν άλλο να ανεχθούν τις ερωτικές κραυγές γειτονικού νεαρού ζευγαριού.

Ο ιδιοκτήτης, συνταξιούχος υπάλληλος του δημοσίου, πρότεινε μια συμβιβαστική λύση. Να μιλήσει ο ίδιος στο θερμόαιμο ζευγάρι και να ζητήσει ευγενικά να χαμηλώσουν τα ερωτικά τους… ντεσιμπέλ. Αλλά ο νοικάρης τον αποθάρρυνε: «Το έχουμε επιχειρήσει δεκάδες φορές. Και πάντα η απόκριση τους ήταν ότι ‘σπίτι μας είναι, ό,τι θέλουμε κάνουμε’. Από την άλλη ντρεπόμαστε να καλέσουμε την Αστυνομία. Τι να πούμε;».

Το νεαρό ζευγάρι κάθε βράδυ γύρω στη 1, ξεκινά το ερωτικό κρεσέντο του το οποίο διαρκεί πάνω από μισή ώρα. «Να φανταστείτε ότι ο γιος μου, ξυπνάει το βράδυ και ρωτάει το γίνεται. Από πού ακούγονται οι κραυγές», είπε ο νοικάρης στον ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος, πρόσθεσε ότι οι φλογεροί εραστές δεν μένουν στο διπλανό διαμέρισμα αλλά στην διπλανή πολυκατοικία. Και η κρεβατοκάμαρα τους γειτνιάζει με το σαλόνι των νοικάρηδων του, με μεσοτοιχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πάω να κάνω παρατήρηση. Αν δεν συμμορφωθούν θα καλέσω την Αστυνομία. Δεν γίνεται να μένει ανοίκιαστο το διαμέρισμα μου…», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.