Αυτό που δεν θέλουν οι γυναίκες: Ποιο είναι το μεγαλύτερο…ξενέρωμα που θα τις κάνει να φύγουν τρέχοντας

Αυτό που δεν θέλουν οι γυναίκες: Ποιο είναι το μεγαλύτερο…ξενέρωμα που θα τις κάνει να φύγουν τρέχοντας

Στο ερώτημα «ποιο είναι αυτό που ξενερώνει πιο πολύ τις γυναίκες», οι περισσότεροι θα απαντούσαν κάτι σε «άσχημη αναπνοή» – ωστόσο, σύμφωνα με 400 αναγνώστριες του Women’s Health θα ήταν λάθος, καθώς θα προτιμούσαν να συναντήσουν κάποιον με άσχημη αναπνοή παρά με ορατές…τρίχες στη μύτη.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των γυναικών που θα «επέλεγαν» την άσχημη αναπνοή από τις τρίχες στη μύτη ανέρχεται στο 46%. Σημειώνεται πως πρόκειται για ένα πρόβλημα πιο κοινό από ό,τι θα πίστευε κανείς, καθώς σε σχετική έρευνα του Men’s Health μόλις 2% των ανδρών που ερωτήθηκαν είπε ότι ουδέποτε χρειάστηκε να κόψουν με ψαλιδάκι, βγάλουν ή απλά να αποδεχτούν τις τρίχες στη μύτη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πιο κοινός τρόπος για να ελέγξει κανείς την τριχοφυΐα του στη μύτη είναι ένα ειδικό «trimmer», για την απομάκρυνση των ορατών τριχών. Όπως υποστηρίζει ο Κρεγκ Γουάιτλι, σύμβουλος ανδρικής εμφάνισης στο Χόλιγουντ, η χρήση του είναι απλή, αλλά είναι καλύτερο να περιορίζεται κανείς στις ορατές, καθώς εάν αφαιρεθούν παραπάνω από ό,τι χρειάζεται ενδεχομένως να τίθεται θέμα αλλεργιών, γύρης κ.ο.κ. Επίσης, συστήνει να μη χρησιμοποιείται trimmer με μπαταρία, καθώς μπορεί να τελειώσει η μπαταρία εν μέσω της διαδικασίας, με όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.