ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H νέα μανία των χωρισμένων -Τί κάνουν με το που παίρνουν τα χαρτιά του διαζυγίου [εικόνες]

H νέα μανία των χωρισμένων -Τί κάνουν με το που παίρνουν τα χαρτιά του διαζυγίου [εικόνες]

Ο κύριος και κυρία Νιούμαν από τον Καναδά πήραν διαζύγιο και το γιόρτασαν βγάζοντας χαρούμενες selfie.

Ξεχάστε τους καυγάδες, τα δάκρυα και τις πολύχρονες δικαστικές μάχες. Σήμερα υπάρχει το  #divorceselfies.

Πρόκειται για φωτογραφίες ζευγαριών που βγάζουν χαμογελαστές selfie με τα χαρτιά του διαζυγίου στα χέρια και τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο.

Αυτό έκανε και το ζεύγος Νιούμαν. Η Σάννον και ο Κρις έβγαλαν μια φωτογραφία που σηματοδοτεί το τέλος του γάμου τους έξω από την αίθουσα δικαστηρίου. Ιδιαίτερα ευδιάθετοι και οι δυο με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ανέβασαν την εικόνα στο facebook αποσπώντας αμέσως 30.000 λάικ.

«Εδώ είμαστε. Ο Κρίς Νιούμαν και εγώ χθες μετά την κατάθεση του διαζυγίου μας! Χαμογελάμε;!» έγραψε στο διαδίκτυο η κα. Νιούμαν και συμπλήρωσε:«Ναι χαμογελάμε και χαμογελάμε γιατί κάναμε κάτι το συναρπαστικό».

Η κα Νιούμαν εξήγησε σε ανάρτηση της στο facebook πως το ζευγάρι τελείωσε το γάμο τους έντιμα με σεβασμό και μετά από πολλή σκέψη. «Αυτό θα μας επιτρέψει να είμαστε και δυο κοντά στα παιδιά μας χωρίς αυτά να χρειάζεται να επιλέξουν τον έναν ή τον άλλον γονιό» πρόσθεσε.  

«Τα παιδιά μας ποτέ δεν θα χρειαστεί να σκεφτούν σε ποια μεριά της αίθουσας να τρέξουν τα Χριστούγεννα και αυτό γιατί θα καθόμαστε και οι δυο μαζί δίπλα δίπλα» συμπλήρωσε.

Εδω και ένα χρόνο το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες ζευγαριών που προτιμούν να χωρίζουν πολιτισμένα και αποτυπώνουν τη στιγμή σε μια χαρούμενη selfie.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.