Τα 4 μυστικά για να σου ζητήσει και δεύτερο ραντεβού!

Τα 4 μυστικά για να σου ζητήσει και δεύτερο ραντεβού!

Ο πρώτος και βασικός κανόνας ενός πρώτου ραντεβού είναι να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι εσύ ακόμα και με τις ατέλειες σου. Υποστήριξέ τες και μην τις κρύψεις γιατί κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια και τότε η σχέση σου θα μπει σε κίνδυνο. Μετά από αυτό και με την εμπειρία μας στα πρώτα ραντεβού μοιραζόμαστε μαζί σου μερικά μυστικά για να σε βοηθήσουν να περάσεις στην επόμενη φάση που είναι το επόμενο ραντεβού.

1. Μην κάνεις σεξ μαζί του

Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ανθρώπινο είδος έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε το σεξ στο πρώτο ραντεβού να μην παίξει ανασταλτικό παράγοντα στη διάρκεια μια σχέσης. Λάθος! Μπορεί να βλέπεις πως έχετε χημεία και μπορεί να βλέπεις ότι ενδιαφέρεται για σένα αλλά αν πας σπίτι του πρόκειται να κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Ναι, μπορείς να τον φιλήσεις, αλλά μη βγάλετε τα ρούχα σας. Αν ψάχνεις για one night stand δώσε του το σεξ σου, αν θες να τον ξαναδείς απλά συγκρατήσου.

2. Μη μιλάς υποτιμητικά για τις άλλες γυναίκες

Μπορεί η σερβιτόρα που έρχεται ξανά και ξανά στο τραπέζι σου να είναι ενοχλητική (και νόστιμη) αυτός όμως δεν είναι λόγος να την υποτιμήσεις μπροστά του. Όπως το ίδιο πρέπει να κάνεις για οποιαδήποτε γυναίκεια παρουσία κοντά σας. Οι άντρες τέτοιου είδους σχόλια τα κρίνουν ως ένδειξη ανασφάλειας και κανένας άντρας δεν το εκτιμά. Κράτα την επικριτική σου πλευρά για τις φιλενάδες σου.

3. Μην προσποιηθείς πως το ραντεβού σου είναι ψυχοθεραπεία

Μη φτάσει το τέλους του ραντεβού και του έχεις αποκαλύψει τα τραύματα της παιδικής σου ηλικίας ή τα απωθημένα σου ή γιατί σε χώρισε ο πρώην σου. Μπορεί οι φίλοι σου να τα ακούν όλα αυτά με προσοχή χρόνια τώρα, αλλά εκείνος μπορεί να μην είναι ο τύπος που απολαμβάνει τέτοιες προσωπικές αποκαλύψεις τόσο νωρίς. Δεν είναι ο ψυχολόγος σου και δε θέλει να γίνει.

4. Πες του τη φράση… “έχω πρωινό ξύπνημα”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει ένα πρώτο ραντεβού. Πίστεψέ μας. Μην είσαι αγενής και μη δώσεις σημάδια πως δεν σε ενδιαφέρει. Απλώς παίξε το χαρτί της πολυάσχολης (που δεν είναι ψέματα). Ακόμα και αν είναι Σάββατο προσπάθησε να μην σας βρει το πρωί μαζί. Το να τον χαιρετήσεις σχετικά νωρίς θα σε βοηθήσει να μείνεις πιστή στον κανόνα #1 ο οποίος λέει να μην κοιμηθείς μαζί του. Μην το ρισκάρεις και πάτε για ποτό στις 4 το πρωί. Οι πιθανότητες να του πεις “όχι” μεθυσμένη δεν είναι με το μέρος σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.