Αυτός ο άνδρας βίασε την καλύτερη φίλη της, και αυτή τον παντρεύτηκε! (φωτο)

Αυτός ο άνδρας βίασε την καλύτερη φίλη της, και αυτή τον παντρεύτηκε! (φωτο)

Την πιο τραγική στιγμή της ζωής της έζησε μια νέα γυναίκα όταν την βίασε ο αρραβωνιαστικός της καλύτερης φίλης της λίγο καιρό πριν το γάμο τους! Την μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής της όμως την πήρε, όταν η φίλης της λίγο καιρό μετά παντρεύτηκε τον βιαστή της!

Όλα έγιναν όταν πριν από ένα χρόνο η κοπέλα που θα ήταν φυσικά και παράνυφος στο γάμο φιλοξενήθηκε στο σπίτι της April. O 29χρονος αρραβωνιστικός της, στρατιωτικός Daniel Howard, μπήκε στο δωμάτιό της και τη βίασε ενώ η φίλη της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο!

Το θύμα, είπε τα πάντα στη φίλη της και πήγε το βιαστή της στο δικαστήριο, το οποίο και τον καταδίκασε σε 7 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό. Η φίλη της όμως, δεν την πίστεψε ποτέ και παντρεύτηκε λίγο καιρό μετά τον βιαστή της καλύτερης φίλης της δημοσιοποιώντας και τις φωτογραφίες του γάμου στο facebook!

Στο δικαστήριο ο δράστης αρνήθηκε ότι βίασε την κοπέλα αλλά τα στοιχεία έδειξαν την ενοχή του, η οποία οδήγησε στην καταδίκη του… Το θύμα δημοσιοποίησε την ιστορία λέγοντας πως ο βιασμός άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Η April που ποτέ δεν πίστεψε τη φίλη της συνόδεψε τον άντρα της στο δικαστήριο αλλά δεν μπήκε στην αίθουσα καθώς δεν ήθελε να ακούσει τις λεπτομέρειες της ακροαματικής διαδικασίας 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.