Κι όμως ο τύπος του σώματός σου αποκαλύπτει…πόσο καλό έρωτα κάνεις!

Κι όμως ο τύπος του σώματός σου αποκαλύπτει…πόσο καλό έρωτα κάνεις!

Το γυναικείο σώμα μπήκε κάτω από το μικροσκόπιο των ερευνών για να αποδείξουν οι επιστήμονες πως ο σωματότυπος επηρεάζει τον τρόπο που κάνουμε σεξ… Και ιδού τα ευρήματα (που θα σε εντυπωσιάσουν)…

Έχεις καμπύλες…

Μιλώντας βιολογικά μια γυναίκα με καμπύλες -ειδικά εκείνες που έχουν μεγαλύτερους γοφούς- τείνουν να είναι περισσότερο ανοιχτές στους πειραματισμούς στο κρεβάτι. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Leeds αποκάλυψε πως η γυναίκα με αυτόν τον σωματότυπο κάνει πιο συχνά one night stand και πειραματίζεται στο σεξ.

Είσαι κοντή…

Οι άντρες είναι γνωστό πως λατρεύουν να κάνουν σεξ με πιο κοντές γυναίκες γιατί είναι πιο εύκολο για εκείνους να την κουμαντάρουν στο κρεβάτι ή και να κάνουν σεξ σε διάφορα μέρη. Από επιστημονική άποψη οι κοντές γυναίκες επειδή έχουν χαμηλό κέντρο βάρους έχουν καλύτερη ισορροπία για να κάνουν πιο απαιτητικές στάσεις. Δεδομένο άκρως ελκυστικό για τα αγόρια.

Είσαι ψηλή…

Παρόλο που μια άλλη έρευνα έδειξε πως και οι άντρες και οι γυναίκες με ψηλά πόδια θεωρούνται υγιείς και σέξι μόλις πέσουν στο κρεβάτι δε συμβαίνουν πάντα πυροτεχνήματα. Αυτό δε σημαίνει πως η τεχνική τους είναι κακή, απλά δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι πολύ ευέλικτες στο κρεβάτι ή να κάνουν ένα “quickie” σε δημόσιο χώρο.

Είσαι αδύνατη…

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι πολύ αδύνατοι άνθρωποι δεν έχουν μεγάλες ποσότητες ενδορφίνης στο σώμα τους. Για αυτό η έρευνα έδειξε πως μια πολύ αδύνατη γυναίκα δεν είναι και η ιδανικότερη σύντροφος για σεξ. Πάρα αυτά άλλη έρευνα έδειξε πως οι άντρες προτιμούν στο κρεβάτι τους γυναίκες με στενή μέση!

Έχεις μικρό στήθος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τα σύγχρονα πρότυπα που δίνουν έμφαση στο μεγάλο στήθος οι γυναίκες με μικρότερο ντεκολτέ κάνουν πολύ σεξ και απολαμβάνουν πολλά προκαταρκτικά. Γιατί; Γιατί το μικρότερο στήθος είναι περισσότερο ευαίσθητο από τα μεγαλύτερα. Και όση περισσότερη διέγερση παίρνει τόσο καλύτερη γίνεται στο σεξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.