ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Astro-Daily Tips: Σαββατοκύριακο εκπλήξεων (για πολλούς)!

Astro-Daily Tips: Σαββατοκύριακο εκπλήξεων (για πολλούς)!

Κριέ, Ερμής και Ουρανός σε κάνουν να μοιάζεις με κάποια που ήπιε 4 espresso μονοκοπανιά. Η βιασύνη, τα νεύρα και η γκρίνια δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα σου.

Ταύρε, φτου να μη σε πιάνει το μάτι! Είσαι η μόνη μες στη χαρά και το χαμόγελο, ακόμη κι αυτό, όμως, μπορεί να εκνευρίσει τους άλλους. Σε νοιάζει; Μπα. Κάνε δουλειά σου.

Δίδυμε, μη μου δειλιάσεις τώρα που στη δουλειά ανταμείβονται θυσίες και ζόρια ετών. Άσε που έχεις Ερμή και Αφροδίτη να χαϊδολογάνε τα ερωτικά σου όλο το Σαββατοκύριακο!

Καρκίνε, αντί να θυμώσεις με όσα δεν σου «βγαίνουν» παρά την προσπάθεια, βγες έξω, δες φίλους και θυμήσου πόσο καλύτερα ήταν όλα όταν δεν σκεφτόσουν τόσο πολύ!

Λέοντα, έρχεται ένα διήμερο, κατά το οποίο μπορείς να σκεφτείς λάθη και να βάλεις νέους στόχους. Η ουσία, ξέρεις, δεν βρίσκεται σε όσα δεν πέτυχες, αλλά σε όσα έμαθες.

Παρθένε, σήμερα μια σκέψη έχει κολλήσει σαν τσίχλα στο παπούτσι σου. Μην την αφήσεις – ό,τι κι αν αφορά – να σου χαλάσει το Σαββατοκύριακο!

Ζυγέ, έντονο παρασκήνιο τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά σου. Ακόμη κι αν θέλεις να ξεμπροστιάσεις συγκεκριμένα πρόσωπα, κάτσε φρόνιμη. Θα είναι για καλό.

Σκορπιέ, για να έχεις ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, προγραμμάτισε την επανάσταση σου στο γραφείο για άλλη μέρα. Δεν είναι ώρα για εντάσεις με τον προϊστάμενο…

Τοξότη, έλα, πες την αλήθεια: βαριέσαι τους πάντες και τα πάντα. Όλα μοιάζουν ίδια κι εσύ θες να φύγεις για Αλάσκα μεριά. Θα ξαναβρείς την όρεξη σου το Σαββατόβραδο, αλήθεια!

Αιγόκερε, γιατί τόση ένταση στη δουλειά; Γιατί τόσο παράπονο στα ερωτικά; Μήπως ήρθε η ώρα για σοβαρές συζητήσεις και όχι γκρίνια και νάζια;

Υδροχόε, άλλα λες εσύ, άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Και όχι, δεν μιλάνε άλλη γλώσσα. Απλώς εσύ έχεις αποφασίσει να δυσκολέψεις κι άλλο τη ζωή σου. Γιατί σε τιμωρείς;

Ιχθύ, αυτό το Σαββατοκύριακο μη βιαστείς να υπογράψεις / υποσχεθείς / αποφασίσεις για οτιδήποτε. Όποιος βιάζεται, ας πάρει ταξί. Εσύ κάνεις… βόλτα και ηρεμείς και μπράβο σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Έλενα Χάρακα (joytv.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.