ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιατί δεν έχεις όρεξη για έρωτα; -Αυτοί είναι οι 3 πιο συχνοί λόγοι

Γιατί δεν έχεις όρεξη για έρωτα; -Αυτοί είναι οι 3 πιο συχνοί λόγοι

Ποιοι είναι οι λόγοι που μπαίνουν εμπόδιο στον οργασμό σου; Ακολουθούν…

Δεν έχεις μια ισορροπημένη σχέση

Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Αν το αγόρι σου δεν σου φέρεται καλά και η σχέση σας είναι γεμάτη με τσακωμούς και αρνητικά συναισθήματα τότε είναι σίγουρο πως δε θες να κάνεις σεξ μαζί του. Μια ερωτική σχέση πρέπει να είναι υγιής για να μας δίνει απολαυστικό σεξ. Αν δε νιώθεις κοντά του και αν δε νιώθεις πως σε αγαπά και σε προσέχει είναι δύσκολο να θες ή να έχεις οργασμό.

Δεν έχεις καλή εικόνα για το σώμα σου

Δε νιώθεις σέξι. Μισείς τα πόδια σου, την κοιλιά σου, τους γοφούς και αυτά γιατί έχεις βάλει μερικά παραπανίσια κιλά. Η κακή εικόνα που έχεις για το σώμα σου επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική σου επιθυμία. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είσαι με τον σύντροφό σου αν δεν νιώθεις σέξι δεν επιθυμείς και το σεξ.

Είσαι κουρασμένη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σώμα σου είναι εξουθενωμένο. Πέρασες μια έντονη περίοδο στρες και άγχους. Οι γυναίκες ισορροπούν την καθημερινότητά τους σε πολλούς ρόλους. Επαγγελματίας, σύντροφος, μητέρα και καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν πολλές υποχρεώσεις που κρατούν το μυαλό τους μακριά από την επιθυμία για σεξ. Όταν το γυναικείο μυαλό είναι απασχολημένο με δουλειές το σεξ δεν είναι ποτέ προτεραιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.