ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το μήνυμα από το σύζυγό της που έχει κάνει όλο το διαδίκτυο να … δακρύσει! [φωτό]

Το μήνυμα από το σύζυγό της που έχει κάνει όλο το διαδίκτυο να … δακρύσει! [φωτό]

Μια ιστορία αγάπης που συγκινεί. Ένας έρωτας που γράφει ιστορία. Συγκίνηση… Θαλπωρή… Ανθρωπιά…

Όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου της υποσχέθηκε πως θα είναι μαζί για πάντα. Η Μόλι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δίνει τη δική της μάχη με τα εσωτερικά της θηρία. Πάσχει απο κατάθλιψη και καθημερινά βιώνει μια τραγωδία όπως η ίδια αποκαλύπτει. Ο σύζυγός της όμως- Τιμ Μέρφι- στέκεται δίπλα της προσφέροντας της όλη την αγάπη που χρειάζεται, τη θαλπωρή, τη συμπόνια. Μάλιστα για να της αποδείξει και εμπράκτως τον έρωτά του, σκέφτηκε να κάνει μία κίνηση η οποία δεν εντυπωσίασε μόνο εκείνη αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο.

Όταν η κοπέλα έλειπε για ταξίδι εκείνος αποφάσισε με ένα μαρκαδόρο να γράψει στον καθρέφτη της κρεβατοκάμαράς τους, τους λόγους για τους οποίους την αγάπησε. Έκπληκτη η κοπέλα, γυρίζοντας από το ταξίδι είδε το υπέροχο αυτό δώρο. Μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, τράβηξε μια φωτογραφία τα όμορφα λόγια δημοσιεύοντας τα στους διαδικτυακούς της λογαριασμούς: «Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες, ο σύζυγός μου προσπαθεί αδιάκοπα να μου φτιάχνει τη διάθεση- «Έχω ένα μακρύ ταξίδι μπροστά μου και ξέρω ότι μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι έχω κατάθλιψη, όμως μου κρατά το χέρι και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», καταλήγει. Oι διαδικτυακοί φίλοι πλημμύρισαν τον λογαριασμό της με μηνύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
2F360BAF00000578 0 image a 44 1449774905442
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.