Ιδού τα 7 πράγματα που μάλλον σας κρύβει ο σύντροφος σας!

Ιδού τα 7 πράγματα που μάλλον σας κρύβει ο σύντροφος σας!

Υπάρχουν, λοιπόν, πληροφορίες που ο σύντροφός σου δεν θα ήθελε να μάθεις, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι ανάξιο λόγου, επειδή απλά πιστεύει πως μπορεί να σε στεναχωρήσει ή να σε εκνευρίσει.

Ποια, όμως, είναι τα πράγματα που μπορεί να σου κρύβει;

1. Πως έχει φερθεί άσχημα σε προηγούμενή του σχέση

Ο καθένας έχει έναν πρώην σύντροφο που τον έβγαζε εκτός εαυτού. Το αγόρι σου όσο και να τον πιέζεις δεν σου λέει λεπτομέρειες για το πώς ήταν τότε και γενικότερα αποφεύγει κάθε συζήτηση για εκείνη.

2. Πως ακολουθεί σέξι κοπέλες στο Instagram

Ναι, στο Instagram υπάρχουν σέξι κορίτσια και του αρέσει να τα βλέπει, όπως του αρέσει να βλέπει και μια όμορφη γυναίκα στο δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε θέλει ή πως δεν σε βρίσκει ελκυστική.

3. Τον αριθμό των ερωτικών του συντρόφων

Αυτό είναι και κάτι που ίσως να κρύβεις και εσύ. Είναι ένας από τους αριθμούς που πραγματικά τρελαίνουν τους νυν συντρόφους. Καλύτερα είναι λοιπόν εξαρχής να μην γίνει αυτή η ερώτηση.

4. Πως δεν σε άκουγε τα τελευταία 10 λεπτά που μιλούσες

Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάς πολύ μα πάρα πολύ κάποια στιγμή σταματάει να σε ακούει, διότι στα αυτιά του υπάρχει ένα βουητό. Οπότε κάποια στιγμή δεν σε ακούει και δεν σου λέει να σταματήσεις για μην σε στεναχωρήσει.

5. Οτι σε έχει απατήσει

Δεν χρειάζεται εξήγηση.

6. Οτι δεν πέταξε το ρούχο που του είπες πως δεν του πάει

Υπάρχει εκείνο το ρούχο που δεν του ταιριάζει καθόλου μα καθόλου, μα εκείνος το αγαπά. Εσύ του είπες να το πετάξει γιατί δεν υπάρχει νόημα να το κρατήσει, αλλά εκείνος το έχει χωμένο μέσα στη ντουλάπα του.

7. Πως ζηλεύει

Πολλοί είναι οι άνδρες που βράζουν, όταν το ταίρι τους βγαίνει έξω, διότι ξέρει πως θα υπάρχουν κάποιοι που θα ενδιαφέρονται γι’ αυτήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.