ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε μέχρι πού μπορεί να φθάσει μία γυναίκα από αρρωστημένη ζήλεια! (vid)

Δείτε μέχρι πού μπορεί να φθάσει μία γυναίκα από αρρωστημένη ζήλεια! (vid)

Από αρρωστημένη ζήλεια, η οποία την οδήγησε να… λαμπαδιάσει τον άνδρα της μέσα σε ένα μπαρ, κυριεύτηκε μια Αμερικανίδα, σοκάροντας τους θαμώνες αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, το ζευγάρι επισκέπτεται το ίδιο μπαρ κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ είναι γνωστό είτε για την αγάπη του, είτε για την αθεράπευτη ζήλεια που τρέφει ο ένας για τον άλλο!

Αυτή τη φορά ωστόσο η Αμερικανίδα ξεπέρασε κάθε όριο, αφού αποφάσισε πως ο σύζυγός της ήταν περισσότερο… κοινωνικός από όσο έπρεπε. Τυφλωμένη έτσι και χωρίς καμία προειδοποίηση, δεν διστάζει να βάλει φωτιά στα μαλλιά του, απειλώντας να μετατρέψει το (γεμάτο αλκοόλ) μπαρ σε Κούγκι.

Πήρε μάλιστα μερικά δευτερόλεπτα στον άτυχο άνδρα προκειμένου να συνειδητοποιήσει πως την επόμενη ημέρα θα έπρεπε να ξυρίσει το κεφάλι του και αυτό αφού αντίκρισε τον τρόμο στα μάτια των γύρω του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.