ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλία: “Σέρνει” στα δικαστήρια τη γυναίκα του επειδή … δεν κάνει τις δουλειές του σπιτιού!

Ιταλία: “Σέρνει” στα δικαστήρια τη γυναίκα του επειδή … δεν κάνει τις δουλειές του σπιτιού!

Αγανακτισμένος από την αδιαφορία της συζύγου του να μαγειρέψει και να καθαρίσει το σπίτι, ένας 47χρονος Ιταλός από την Λατίνα στην περιφέρεια του Λάτσιο, την κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο άνδρας, ο οποίος προφανώς δε συμμετείχε στις δουλειές του σπιτιού, κατηγόρησε την 40χρονη για «κακομεταχείριση της οικογένειας» επειδή δεν εκτελούσε τις… υποχρεώσεις της ως γυναίκα!

Η υπόθεση που παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες όταν η ισότητα των δύο φύλων δεν υφίστατο ούτε θεωρητικά, αναδείχθηκε από την εφημερίδα La Repubblica, που αναφέρει πως η γυναίκα θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Βέβαια, σύμφωνα με την καταγγελία του 47χρονου, η σύζυγός του πέρα από την άρνησή της να μαγειρέψει και να καθαρίσει το σπίτι, συνήθιζε να τον προσβάλει και μερικές φορές δεν του επέτρεπε να κοιμηθεί στο υπνοδωμάτιό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας Γκρεγκόριο Καπάσο, λοιπόν, έκρινε πως όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι αρκετά για να κατηγορηθεί η γυναίκα για «κακομεταχείριση της οικογένειας» και τώρα η 40χρονη που θα κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από δύο έως έξι χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.