ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πώς μοιάζει η αληθινή αγάπη; Αγκαλιές – φιλιά και έρωτας [φωτό]

Πώς μοιάζει η αληθινή αγάπη; Αγκαλιές – φιλιά και έρωτας [φωτό]

Αν την έχεις νιώσει στη ζωή σου, ξέρεις πως είναι. Αγκαλιές στο κρεβάτι, φιλιά, χάδια, γέλια μέχρι και δάκρυα χαράς. Κάπως έτσι είναι η αληθινή αγάπη… Αυτή που σε κάνει να χαμογελάς, όταν σκέφτεσαι τον άλλον, να στεναχωριέσαι, όταν λείπει, να ηρεμείς, όταν σε αγκαλιάζει και να σκέφτεσαι τελικά πως αν ποτέ χωρίσετε θα έχεις χάσει το άλλο σου μισό.

Η Νατάλια Μίντρου από το Βουκουρέστι «έπιασε» με τον φωτογραφικό της φακό τις απόλυτες ενδείξεις αγάπης και έλξης μεταξύ δύο ανθρώπων. Παρά την παρουσία της κάμερας, οι σύντροφοι συμπεριφέρθηκαν, όπως ακριβώς ένιωθαν.

«Συνέλαβα την ωμή, ολοφάνερη αγάπη μεταξύ ζευγαριών για το πρότζεκτ με τίτλο Urban Love Stories», λέει η φωτογράφος.

«Είναι μια ωδή σε κλεμμένα φιλιά, κρυμμένα μυστικά και ανείπωτες λέξεις, που μοιράζονται οι εραστές μεταξύ τους και κανείς δεν παρατηρεί», συμπληρώνει.

«Πάντα ένιωθα πως η στοργή και η αγάπη είναι κάτι σημαντικό για μένα», τονίζει η Νατάλια.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η οικειότητα, η παιχνιδιάρικη διάθεση και κυρίως ο έρωτας.

Κάποια ζευγάρια είναι αγκαλιά, άλλα φιλιούνται, άλλα γελούν, ενώ μια κοπέλα δακρύζει στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Αληθινές στιγμές αγάπης αποκαλύπτονται, κάνοντας τους θεατές να αναζητούν τον έρωτα μέσα στις πόλεις του κόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.