ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μετά από … 72 χρόνια αρραβώνα [φωτό]

Βρετανία: Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μετά από … 72 χρόνια αρραβώνα [φωτό]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού από την  Βρετανία που αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 72 χρόνια αρραβώνα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1940, όταν ο 90χρονος πλέον Roy Vickerman μετακόμισε στο Bucknall. Την πρώτη μέρα στο σχολείο η δασκάλα σύστησε τον καινούριο μαθητή στους συμμαθητές του και εκείνος αμέσως πρόσεξε την ομορφότερη κοπέλα στην τάξη, την μετέπειτα σύντροφό του Nora Jackson.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1944, μία εβδομάδα πριν ο Roy Vickerman φύγει για τον πόλεμο. Ένα χρόνο αργότερα, ο Roy επέστρεψε τραυματισμένος στην Αγγλία και όλα όσα είχε βιώσει στον πόλεμο τον οδήγησαν στην απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση τους.

Οι δύο αποφάσισαν να προχωρήσουν τη ζωή τους, παντρεύτηκαν απέκτησαν παιδιά και εγγόνια.

«Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών δεν τον σκεφτόμουν συχνά, τον είχα ονειρευτεί αρκετές φορές όμως» δήλωσε η Nora Jackson.

Ο 90χρονος ωστόσο δεν την είχε βγάλει από το μυαλό του και έτσι πήρε την απόφαση να ζητήσει την βοήθεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του BBC προκειμένου να τη συναντήσει ξανά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Roy Vickerman, «οπλίστηκε» με θάρρος, αγόρασε ένα μπουκέτο λουλούδια και βρέθηκε στην εξώπορτα της Nora. Η 89χρονη γυναίκα τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και την ημέρα των γενεθλίων της, της έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει το 1944.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.