ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανατρεπτική έρευνα: Τί σκέφτονται οι άντρες για μια γυναίκα με προκλητικό ντύσιμο;

Ανατρεπτική έρευνα: Τί σκέφτονται οι άντρες για μια γυναίκα με προκλητικό ντύσιμο;

Οι ερευνητές Rachel Worrell και Alfredo Gaitan του Πανεπιστημίου Bedfordshire δημοσίευσαν μία ανατρεπτική μελέτη, σύμφωνα με την οποία τα στερεότυπα κατά των γυναικών έχουν αλλάξει.

Οι δύο άντρες μελέτησαν τις σκέψεις που κάνουν οι άντρες όταν βλέπουν μία γυναίκα να φοράει σέξι ρούχα και τοπ αποτέλεσμά τους ήταν αντίθετο από προηγούμενες έρευνες.

Συγκεκριμένα, έδειξαν σε 64 φοιτητές, ηλικίας περίπου 21 ετών, φωτογραφίες μοντέλων που φορούσαν crop top, μίνι φούστα και ένα πανωφόρι και φωτογραφίες με μοντέλα να είναι ντυμένα με πιο μακριά φούστα με φαρδιά μπλούζα.

Μετά τους ζήτησαν να βαθμολογήσουν την ευφυΐα, την προσωπικότητα, κατά πόσο πιστεύουν πως είναι ηθική και πιστή η καθεμία και με ποιες θα ήθελαν περισσότερο να κάνουν σεξ.

Οι άνδρες βαθμολόγησαν υψηλότερα τα μοντέλα που φορούσαν πιο σέξι ρούχα, κυρίως όσον αφορά την πίστη και την ευφυΐα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πορίσματα της μελέτης παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας στο Nottingham με τον Dr. Gaitan να εξηγεί πως οι άνδρες δεν κάνουν πια αρνητικές σκέψεις, όταν βλέπουν μια γυναίκα με σέξι ρούχα. Αντιθέτως!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.