Τα 10 επαγγέλματα που έχουν «στενές» σχέσεις – Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζετε

Τα 10 επαγγέλματα που έχουν «στενές» σχέσεις – Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζετε

Μία από τις συνηθέστερες «εμπλοκές» που μπορούν να σου συμβούν στο χώρο εργασίας είναι να δεις με άλλο μάτι τη συνάδελφο στο διπλανό γραφείο, την κοπέλα του φωτοτυπικού ή (το χειρότερο όλων) την προϊσταμένη σου. Σφίγγεις τα δόντια, κοιτάς αλλού, σκέφτεσαι τον ισολογισμό που πρέπει να παραδόσεις. Έλα όμως που δεν σου περνάει. Και τότε διερρωτάσαι: «Να το κάνω»; Ως τρίτοι αντικειμενικοί (και παθόντες), αναλύσαμε και τα δύο ενδεχόμενα και σου παρουσιάζουμε τι σε περιμένει σε κάθε ένα από αυτά. Λοιπόν…

Γιατί να το κάνεις

Οι σχέσεις στο γραφείο μπορούν να σου λύσουν πολλά προβλήματα. Γι’ αυτό γενιές και γενιές εργαζοµένων τις συνιστούν.

Γλιτώνεις χρόνο από το ψάξιµο

Μιας και έχεις βρει το έτερόν σου ήµισυ στο γραφείο, δε χρειάζεται να χάνεις χρόνο κάθε βράδυ στα µπαρ ψάχνοντας ούτε να ξοδεύεις χρήµατα σε ποτά χωρίς αντίκρισµα.

Την ξέρεις ήδη

Μετά από τόσες ώρες που έχετε περάσει µαζί στο γραφείο γνωρίζεις αρκετά πράγµατα για το χαρακτήρα και τις προτιµήσεις της. Ξέρεις, δηλαδή, αν της αρέσει να πηγαίνει στο Μέγαρο ή στον Κιάµο κι έτσι αποφεύγεις να βρεθείς προ εκπλήξεων.

Καταλαβαίνει τα προβλήµατά σου

Ποια γυναίκα µπορεί να καταλάβει καλύτερα από τη συνάδελφό σου τα προβλήµατα που αντιµετωπίζεις στη δουλειά, το άστατο ωράριό σου και τα περίεργα projects που σου αναθέτουν; Άσε που αν ξεµείνετε από θέµατα συζήτησης, µπορείτε να αρχίσετε να σχολιάζετε συναδέλφους. Ανεξάντλητη πηγή θεµάτων…

Σου φτιάχνει τη διάθεση Θα έχεις ένα λόγο (ή ακόµα ένα λόγο) για να πηγαίνεις στη δουλειά µε καλή διάθεση. Τέλος στα πρωινά της Δευτέρας που ήθελες να κάνεις κοπάνα! Ακόµα και τα βαρετά meetings µπορούν να αποκτήσουν άλλο νόηµα όταν στην απέναντι καρέκλα κάθεται εκείνη και παίζει µαζί σου κάτω από το γραφείο των συσκέψεων µε το πόδι της.

Έχετε καλύτερη συνεργασία: Η καλή χηµεία στη σχέση σας µπορεί να φανεί χρήσιµη και εποικοδοµητική και στη δουλειά, ειδικά όταν αναλαµβάνετε να κάνετε κάτι από κοινού, αφού θα µπορείτε να συµπληρώνετε ο ένας τον άλλο και να έχετε καλύτερα αποτελέσµατα.

Κάνεις οικονοµία: Με την τιµή της βενζίνης να έχει εκτοξευτεί, σκέψου πόσα ευρώ θα γλιτώσετε αν παίρνετε µαζί ένα αυτοκίνητο για να πηγαινοέρχεστε στη δουλειά!

Διαβάστε ποια είναι τα 10 επαγγέλματα που οι συνάδελφοι μεταξύ τους αναπτύσσουν “στενές σχέσεις”, ή τουλάχιστον το φλερτ κυριαρχεί στη δουλειά τους. Απλά να σας πούμε ότι οι γιατροί αλλά και οι δημοσιογράφοι είναι μέσα στη λίστα.

– Καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές)

– Σεφ

– Δημοσιογράφοι

– Υπάλληλοι Χρηματιστηρίου

– Υπάλληλοι καθαριότητας και Σεκιούριτι

– Μπάρμεν, μπαργούμεν και σερβιτόροι

– Γιατροί και νοσοκόμοι

– Διευθυντές τροφίμων

– Διαχειριστές βάσης δεδομένων και τεχνικοί υπολογιστών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Διακοσμητές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.