Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για τους οποίους δε θα σε φλερτάρει ποτέ στο μπαρ

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για τους οποίους δε θα σε φλερτάρει ποτέ στο μπαρ

Οι καιροί ως γνωστόν είναι δύσκολοι, κάτι που φυσικά επηρεάζει πολλούς τομείς στη ζωή μας, όπως τον ερωτικό. Θα μας πεις βέβαια, εδώ ο κόσμος χάνεται, κι εσύ σκέφτεσαι το πώς θα βρεις άντρα; Ναι φίλη μου γιατί να μην το σκεφτείς; Μήπως σταμάτησε η ζωούλα και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ή μήπως κάθε φορά που γίνεται κάτι κακό θα πρέπει να εγκαταλείπουμε κάθε προσπάθεια για προσωπική ευτυχία; Όχι όχι όχι. Εν ολίγοις, καλό είναι που συνεχίζει να σε απασχολεί η ερωτική σου ζωή και καλό είναι που συνεχίζεις να θέλεις να φλερτάρεις και να συνεχίσεις να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους. ΑΛΛΑ… Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά πλέον οι άντρες έχουν σταματήσει να φλερτάρουν. Και δεν εννοούμε να κοιτάξουν τα οπίσθιά σου μέσα από το αμάξι, αλλά να έρθουν να σου πιάσουν την κουβέντα και να σε γνωρίσουν. Νιώθεις ευάλωτη και δεν μπορείς να εξηγήσεις τη συμπεριφορά αυτή; Εδώ λοιπόν, σου έχουμε τους βασικούς λόγους για τους οποίους ένας άντρας δε θα έρθει να σου μιλήσει στο μπαρ.

1. Είσαι… για γέλια: Μην μας παρεξηγείς, όταν εννοούμε για γέλια… βασικά το εννοούμε 100%. Πώς να στο πούμε κομψά βρε κορίτσι μου; Το γεγονός ότι δεν έχεις σχέση, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κυκλοφορείς σαν περιφερόμενος θίασος. Και καλά, να βάλεις το στενό το φόρεμα, για να πας για χαλαρό κρασάκι. Είναι ανάγκη να βάλεις και γόβα, να κρεπάρεις και το μαλλί και να κοτσάρεις και το διαστημικό κραγιόν της Barbie, το οποίο φέγγει και στο σκοτάδι; Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι ωραία, και ορθώς αν μας ρωτάς, αλλά να ξέρεις ότι πέσιμο δε θα δεχτείς γιατί οι άντρες γενικότερα… τα φοβούνται τα σούργελα.

2. Περιμένει από εσένα: Κοιτάζεστε, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, νιώθεις ένα ρίγος να διαπερνά την ραχοκοκαλιά σου κάθε φορά που σου ρίχνει κλεφτή ματιά, εσύ τσεκάρεις συνέχεια τον κυνόδοντα μήπως έχει καθίσει ελιά από το dry martini σου-τι άγχος κι αυτό;-και παρόλα αυτά, δε θα έρθει να σου μιλήσει ποτέ! Μην είναι ψυχασθενής; Μην έκανες τόσο λάθος και κοιτούσε το… ζευγάρι από πίσω; Όχι δεν έκανες. Απλά δεν είναι και το πιο θαρραλέο αγόρι, που σημαίνει ότι περίμενε από σένα να κάνεις την πρώτη κίνηση! Και τώρα ξέρεις τι παίχτηκε έτσι; Πέταξε το πουλάκι.

3. Ο εκ των προτέρων… σκοπός: Η φράση αυτή ανήκει καθαρά σε μας, και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε. Εμείς βγαίνουμε πάντα με ένα σκοπό: Να γίνουμε όμορφες και να γνωρίσουμε άντρες. Ε λοιπόν οι άντρες, λίγο πριν ξεκινήσουν κάνουν ξεκαθάρισμα: Απόψε βγαίνουμε για μπύρες. Απόψε βγαίνουμε για καμάκι. Απόψε βγαίνουμε για καφρίλες. Ε ο δικός σου απόψε βγήκε για να κοιτάει και να μην αγγίζει. Αν τον θέλεις τόσο πολύ, προσπάθησε μία Πέμπτη που είναι και το νέο Σάββατο σύμφωνα με τα party animals.

4. H παρέα σου: Όχι η παρέα σου ούτε βρωμάει ούτε έχει κάτι. Απλά έχει ένα μικρό ελάττωμα: Αποτελείται μόνο από άντρες! Δηλαδή συγνώμη, όταν συνοδεύεσαι από τρεις άντρες οι οποίοι είναι οι κολλητοί σου, υπάρχει περίπτωση να έρθει να στην πέσει έστω και αρσενικό κουνούπι; Ακόμα κι αν παίζεις φάπες μαζί τους, και συχνά πυκνά, τους ξύνεις με τη γροθιά σου το κεφάλι και φωνάζεις «κολλητάρι μου», ακόμα και τότε, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις απλά ρεζίλι. Αν θέλεις να γνωρίσεις άντρες, βγες με μία φίλη σου. Αν δεν έχεις φίλες, καλό θα ήταν να σε απασχολήσει πρώτα αυτό και να το ψάξεις λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Παίζει και ένα σοβαρό ενδεχόμενο: Α δεν ξέρουμε αν σου πέρασε αυτό από το μυαλό, αλλά υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα απλά να μην του αρέσεις. Ναι φίλη μου. Το ότι μπορεί να σε κοιτάζει, δε σημαίνει ότι είναι και ερωτοχτυπημένος. Πολύ απλά, υπάρχει η πιθανότητα να παρατήρησε ότι τον κοιτάζεις κι εσύ-ελπίζουμε όχι σαν ξελιγωμένη-και είπε να περάσει την ώρα του! Σε περίπτωση που σταμάτησε να σε… τρώει με τα μάτια του, δεν αποκλείεται να βρέθηκε κάτι άλλο που να του τράβηξε την προσοχή. Κι επιτέλους πάψε να αυτοτιμωρείσαι που δεν μπόρεσες να είσαι αυτό που ήθελε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.