ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δύο σημάδια που δείχνουν ότι σχέση σας είναι σε καλό δρόμο

Δύο σημάδια που δείχνουν ότι σχέση σας είναι σε καλό δρόμο

Οι άνθρωποι που έχουν βρει το άλλο τους μισό και έχουν μαζί με αυτό μακροχρόνια σχέση, φτιάχνουν με το ταίρι τους μια ονειρική… κατάσταση, θέτοντας στόχους και έχοντας στο νου ένα γενικότερο πλάνο ζωής.

Τα συναισθήματα που νιώθουν δεν θέλουν με τίποτα να εξασθενίσουν.

Η ευτυχία είναι μια αόριστη ιδέα σε γενικές γραμμές για τους περισσότερους από εμάς. Όταν δύο άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι μπορούν να προχωρήσουν μαζί στο ζωή.

Αλήθεια ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχουμε μία ώριμη σχέση;

Τα βασικά είναι δύο, η επικοινωνία και η συγχώρεση. Δείτε πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε…

1. Επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι το κλειδί της επιτυχίας, ειδικά όταν πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση. Θα πρέπει συνεχώς να επικοινωνείτε με το ταίρι σας και να λέτε ακριβώς τι αισθάνεστε.

Το άλλο σας μισό δεν έχει μαντικές ικανότητες για να μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας.

Να είστε πάντα ειλικρινείς.

2. Μάθετε να δίνετε «τόπο στην οργή»

Θα υπάρξουν πολλές φορές όπου δεν θα καταφέρετε να συμφωνήσετε σε κάτι. Ωστόσο, χρειάζεται πολλή ωριμότητα και από τους δυο σας να δώσετε «τόπο στην οργή».

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι σε μια σχέση υπάρχουν προστριβές και διαφωνίες,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αγάπη και η συγχώρεση όμως, τα παραμερίζει όλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.