ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σχέσεις: Τί είναι αυτό που κάνει τους άντρες να ξενοκοιτάνε;

Σχέσεις: Τί είναι αυτό που κάνει τους άντρες να ξενοκοιτάνε;

Κάνετε μία ήρεμη βόλτα με τον σύντροφό σας και μόλις περνάει μία δίμετρη, αυτός στρίβει αυτομάτως το κεφάλι του και καρφώνεται πάνω της.

Ποια είναι η θέση σας; Να του κάνετε μούτρα; Να μην του μιλάτε για την επόμενη ώρα; Ή απλά να το παίξετε χαλαρές;

Ο άντρας που κοιτάζει άλλες γυναίκες εκτός από εσάς όταν είστε στο πλευρό του απλά θαυμάζει το ωραίο, σπεύδουν να επισημάνουν ειδικοί σε θέματα σχέσεων, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα “Bild”.

Οι άνδρες ξενοκοιτάζουν γιατί απλά αυτά είναι τα αντανακλαστικά τους όταν βλέπουν κάτι καλοφτιαγμένο. Δεν σκέφτονται κατ’ ανάγκη το σεξ… Αρκεί βέβαια να περιοριστούν σε μία ματιά.

Το ξενοκοίταγμα ένας από τις πιο συνηθισμένες αιτίες ζήλιας σε μία σχέση, όπως αναφέρει βρετανική έρευνα. Όταν οι άνδρες κοιτάζουν άλλη γυναίκα, δεν την συγκρίνουν με αυτή που έχουν δίπλα τους. Απλά θέλουν να την θαυμάσουν. Ο Αμερικανός συγγραφέας, Ντένις Πράγκερ, μελέτησε τα πορίσματα της βρετανικής έρευνας που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ξενοκοίταγμα των ανδρών είναι η πρώτη αιτία τσακωμού των ζευγαριών στις καλοκαιριές διακοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Μόλις εμφανιστεί ένα ελκυστικό στοιχείο, οι άντρες θα πρέπει να το κοιτάξουν τουλάχιστον μία φορά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι δυσαρεστημένοι από την υπάρχουσα σχέση τους. Απλά θέλουν να μην τους ξεφεύγει τίποτε …”, σπεύδει να επισημάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.