ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Aυτές είναι οι πιο σπάνιες και οι πιο κοινές ερωτικές φαντασιώσεις για άντρες και γυναίκες!

Aυτές είναι οι πιο σπάνιες και οι πιο κοινές ερωτικές φαντασιώσεις για άντρες και γυναίκες!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν φαντασιώσεις και θέλουν να τις πραγματοποιήσουν με το ταίρι τους!

Μία νέα μελέτη μας δείχνει ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις και ποιες θεωρούνται σπάνιες και… αφύσικες.

Οι σπάνιες σεξουαλικές φαντασιώσεις είχαν να κάνουν με παιδιά ή ζώα, οι ασυνήθιστες με ναρκωτικά και πόρνες και οι τυπικές σχετίζονταν με σεξ σε ρομαντικές τοποθεσίες, στοματικό έρωτα ή τρίο (φαντασίωση κυρίως των ανδρών). Μέχρι πρόσφατα οι επιστήμονες είχαν περιορισμένα δεδομένα πάνω στις διαφορές φυσιολογικών και μη φαντασιώσεων και οι περισσότερες έρευνες πάνω σε αυτό το τόσο ευαίσθητο πεδίο είχαν γίνει μόνο με φοιτητές. Αυτό όμως ήρθε να το αλλάξει ένα νεό δεδομένο.

Για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τι είναι αυτό που… ερεθίζει τον περισσότερο κόσμο, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Montreal ρώτησαν ευθέως 1.517 ενήλικες της περιοχής του Quebec για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και τα αποτελέσματά τους δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή στο περιοδικό «Journal of Sexual Medicine».

«Από κλινικής άποψης, γνωρίζουμε ότι οι παθολογικές σεξουαλικές φαντασιώσεις σχετίζονται με βία, πόνο ή είναι απολύτως απαραίτητες για την σεξουαλική ικανοποίηση» αναφέρει ο συγγραφέας της έρευνας Christian Joyal σε δήλωση που δημοσιεύτηκε από το Πανεπιστήμιο.»Πέρα από αυτό, όμως, τι είναι οι περίεργες ή αφύσικες φαντασιώσεις;»

Η ομάδα έκανε μία έρευνα με 779 άνδρες και 718 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 30 χρόνια. Από το δείγμα, το 85.1% ήταν ετεροφυλόφιλοι, το 3.6% ομοφυλόφιλοι και οι υπόλοιποι δήλωσαν αμφιφυλόφιλοι. Η έρευνα περιελάμβανε 55 σημεία διαφορετικής φύσης όπως «είχα φαντασίωση στην οποία έκανα σεξ με κάποιον άγνωστο», και απαντήσεις σε κλίμακα από το 1 εώς το 7. Το 1 σήμαινε «διαφωνώ απόλυτα» και το 7 «συμφωνώ απόλυτα». Επιπλέον, ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να περιγράψουν με λεπτομέριες την αγαπημένη τους σεξουαλική φαντασίωση, εάν δεν τη βρήκαν μέσα στην έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.