ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ποιό είδος έρωτα λατρεύει ο καλός σου; Μάθε πως θα τον τρελάνεις!

Ποιό είδος έρωτα λατρεύει ο καλός σου; Μάθε πως θα τον τρελάνεις!

Σύμφωνα με τις έρευνες υπάρχει ένα είδος έρωτα που ο καλός σου λατρεύει και ας μην το έχει εκφράσει. Μπορείς να φανταστείς ποιο;

Οι άντρες σύμφωνα με τις έρευνες έχουν αδυναμία στον πρωινό έρωτα.Οι ειδικοί λένε πως αυτό οφείλεται στο ότι ο οργανισμός τους ξυπνάει περισσότερο έτοιμος από αυτόν των γυναικών και η libido τους εκτοξεύεται κατά το πρωινό τους ξύπνημα.

Επειδή σε αρκετές γυναίκες δε συμβαίνει αυτό και δυσκολεύονται να συντονιστούν μαζί του το πρωί, υπάρχει μια ιδανική εναλλακτική λύση η οποία θα ικανοποιήσει και τους δυο απόλυτα, αφού εκείνος θα ξετρελαθεί κι εκείνη θα του προσφέρει ηδονή κάτι που και αυτό με τη σειρά του είναι πολύ σημαντικό όταν αγαπάς κάποιον.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι σε μια σχέση είναι δείγμα αγάπης να κάνεις κάτι για τον άλλο χωρίς να περιμένεις άμεσα αντάλλαγμα. Σε κάποια άλλη φάση της σχέσης θα κάνει ο άλλος κάτι και όλο αυτό θα εξελιχθεί σε μια διαδικασία αλληλεγγύης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως, με απλά λόγια, αν θέλεις να ξυπνήσεις το αγόρι σου με τον καλύτερο τρόπο και δεν είσαι morning sex τύπος η ίδια, τότε κάντου στοματικό λίγο πριν ανοίξει τα μάτια του και πιστεψέ μας, θα λειτουργήσει υπέροχα και για τους δυο σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.