Η -μάλλον- άβολη στιγμή που νεαρός παραδέχεται σε κοπέλα πως φορά περουκίνι (βίντεο)

Η -μάλλον- άβολη στιγμή που νεαρός παραδέχεται σε κοπέλα πως φορά περουκίνι (βίντεο)

Η φαλάκρα είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς άντρες και το πώς το διαχειρίζεται ο καθένας είναι προφανώς ζήτημα προσωπικού γούστου.

Για τον Paul Bowen πάντως η φαλάκρα είναι μεγάλο ζήτημα, γι’ αυτό και κατέφυγε στη λύση της περούκας, μόνο που το αποτέλεσμα παραείναι καλό για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά.

Ο 28χρονος νεαρός εμφανίστηκε στη βρετανική εκπομπή «First Dates Hotel» αναζητώντας την τύχη του στον ερωτικό τομέα και δεν έκρυψε στην παρτενέρ του, την 30χρονη Kimmie, το μεγάλο του μυστικό.

Το αστείο είναι πως στην αρχή κιόλας του ραντεβού η Kimmie καμαρώνει για το «απόλυτο φυσικό μαλλί» της, αναγκάζοντας τον Paul να παραδεχτεί σχετικά νευρικά πως φορά περουκίνι: «Τα μαλλιά μου είναι… είναι περούκα», ψελλίζει

Ο νεαρός είπε πως έχασε τα μαλλιά του ήδη από τα 20 χρόνια της ζωής του και όταν θέλησε να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, του είπαν πως άργησε τραγικά πολύ. Η Kimmie εξομολογήθηκε μετά το ραντεβού στην «Daily Mail» πως εκτίμησε την ειλικρίνειά του.

Δεν έγιναν ζευγάρι, παρέμειναν ωστόσο φίλοι, όπως λένε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.