Πανάκριβη εκδίκηση – Δείτε πώς εκδικήθηκε τον «καλό» της γιατί την… απάτησε! (φωτό)

Πανάκριβη εκδίκηση – Δείτε πώς εκδικήθηκε τον «καλό» της γιατί την… απάτησε! (φωτό)

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που, ως γνωστόν, τρώγεται «κρύο» αλλά στη περίπτωση ενός ζευγαριού στην Ιαπωνία αποδείχτηκε και… αλμυρό.

Ο λόγος; Όταν εκείνος της ράγισε την καρδιά εκείνη βρήκε έναν πραγματικά κακό τρόπο για να τον εκδικηθεί. Τι έκανε; Πέταξε στην μπανιέρα όλες τις συσκευές Apple που είχε ο σύντροφός της αμέσως μόλις αντιλήφθηκε ότι την απατά!

Μόλις μάλιστα σιγουρεύτηκε ότι κάθε μία από αυτές καλυπτόταν από νερό, τράβηξε φωτογραφίες και του τις έστειλε!

Τι ακριβώς περιελάμβανε η συλλογή του; Ένα iMac, ένα iPhone, ένα iPad και άλλα αξεσουάρ, βρήκαν άδοξο τέλος στην μπανιέρα της απατημένης κοπέλας, καθώς, αν ένα απλό βρέξιμο μπορεί να τους προκαλέσει ζημιά, φανταστείτε τι μπορεί να τους έκανε ολόκληρο μούλιασμα!

Όπως όλα δείχνουν η συλλογή του άτυχου άνδρα καταστράφηκε εντελώς, και ο ίδιος «πνιγμένος» από τις ενοχές και πιθανότατα αναζητώντας λίγη συμπαράσταση στο δράμα του, ανέβασε τςι φωτογραφίες στον λογαριασμό @foolishnessfly2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.