ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτές είναι οι κινήσεις που λατρεύουν οι γυναίκες στον έρωτα!

Αυτές είναι οι κινήσεις που λατρεύουν οι γυναίκες στον έρωτα!

Ο έρωτας είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα μέσα στη σχέση. Πως μπορείς όμως να κάνεις τη συντροφό σου να νιώσει όμορφα;

Εσύ ξέρεις τι πρέπει να γνωρίζεις για να την διεγείρεις σωστά; Αυτά τα 5 πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν στο σεξ (χωρίς καμία εξαίρεση).

Κάνε θόρυβο
Τη στιγμή που αποφασίζεις να αφεθείς στη στιγμή και να βιώσεις την κορύφωση δυνατά (πολύ δυνατά) η σύντροφός σου απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο. Υπάρχει κάτι το ζωώδες και το ωμό στα βογγητά ηδονής σου που την κάνουν να νιώθει η βασίλισσα του σεξ. Εκφράσου λοιπόν χωρίς ντροπές.

Δείξε ότι δεν μπορείς να κρατηθείς
Τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που κοιτά τη γυναίκα με πάθος λίγο πριν της βγάλει όλα τα ρούχα (φαντάσου κινηματογραφική ταινία)! Το βλέμμα σου που υποδηλώνει «σε θέλω εδώ και τώρα και θα σε πάρω εδώ και τώρα» είναι το καλύτερο που μπορείς να δώσεις στις γυναίκες. Η αίσθηση του κατεπείγοντος είναι αυτό που λατρεύουν στο σεξ. Τελεία.

Έχε τεράστια αυτοπεποίθηση
Έχεις τον τρόπο σου στο κρεβάτι; Δείξε το! Ή ακόμα και να μην είσαι πολύ έμπειρος αν έχεις το στιλ του πρωταθλητή οι γυναίκες θα το πιστέψουν γιατί τους αρέσουν οι σύντροφοι με αυτοπεποίθηση. Πρέπει κάθε στιγμή να νιώθεις άνετος σε κάθε σου κίνηση.

Μην ξεχνάς το σώμα της
Αγαπητέ αναγνώστη στο έχουμε πολλές φορές πως υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα εκτός από την προφανή στην οποία πέφτεις με τα μούτρα μόλις την αντικρίσεις! Μία γυναίκα έχει ανάγκη να την αγγίξεις παντού καθώς τα αγγίγματά σου δημιουργούν μεγαλύτερη οικειότητα και βοηθούν το σώμα της για τον μεγάλο οργασμό! Λαιμός, πλάτη, γοφοί είναι πολύ ευαίσθητα σημεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν τις σηκώνεις
Και εξηγούμαστε… Οποιαδήποτε κίνηση εξασκεί τους μυς σου τρελαίνει τις γυναίκες. Η δύναμη του άντρα στο σεξ αποτελεί αφροδισιακό για τη γυναίκα και πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Κάνε τα ζογκλερικά σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.