ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Καυτές» σταρ αποκαλύπτουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις

«Καυτές» σταρ αποκαλύπτουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις

Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Eva Longoria και Megan Fox είναι μόνο μερικά από τα ονόματα της showbiz που έχουν αποκαλύψει τις ερωτικές τους φαντασιώσεις.

Από το δέσιμο στο κρεβάτι, στο σεξ στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου. Η AS έφτιαξε ένα πικάντικο αφιέρωμα με τις φαντασιώσεις των μεγάλων ονομάτων της ShowBiz…

Eva Longoria
Όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια, έχει πολλές φαντασιώσεις. Η καλύτερη όμως είναι να νιώθει υποταγμένη και δεμένη σε ένα κρεβάτι.

Madonna
Ανέκαθεν είχε ένα… θέμα με τα πόδια. Δεν είναι τυχαίο οτι στο πίσω μέρος του album «Erotica» υπήρχε η εικόνα της να γλύφει το δάχτυλο της Naomi Campel.

Beyoncé
Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και σύζυγος του Jay-Z, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό όμως που την… ανάβει περισσότερο είναι να φοράει sexy εσώρουχα.

Cameron Diaz
Έχει αποκαλύψει οτι είναι όνειρό της να κάνει sex με έναν άγνωστο στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου. Σίγουρα πολλοί που θα ήθελαν να την βοηθήσουν να κάνει την φαντασίωσή της πραγματικότητα. Εκτός και αν την έχει κάνει ήδη…

Cristina Aguilera
Η φαντασίωσή της λογικά πρέπει να έχει γίνει πραγματικότητα, καθώς την βρίσκει απίστευτα με το να κάνει sex πάνω στον νιπτήρα.

Jennifer Lopez
Η J.Lo θα ήθελε να είναι παρούσα σε ένα δωμάτιο, όπου ένας άνδρας θα κάνει sex με μία φουσκωτή κούκλα.

Kim Kardashian
Θα ήθελε να τρίο, με την συμμετοχή της Megan Fox.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Megan Fox
Όλοι εύχονται να την κάνει πραγματικότητα και με κάποιο τρόπο να την δούμε, καθώς περιλαμβάνει την Angelina Jolie.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.