Η απόλυτη ανδρική φαντασίωση ή ο απόλυτος εφιάλτης σου – Πώς θα καταλάβεις ότι της αρέσουν και οι γυναίκες

Η απόλυτη ανδρική φαντασίωση ή ο απόλυτος εφιάλτης σου – Πώς θα καταλάβεις ότι της αρέσουν και οι γυναίκες

Στερεοτυπικό ή μη, οι γυναίκες δεν κομπιάζουν όταν θέλουν να δείξουν στοργή στις φίλες τους –ειδικά σε σύγκριση με τους άντρες απέναντι στους φίλους τους. Κι αυτές που δυσκολεύονται είναι πιο ντροπαλές γενικότερα.

Οι φίλες μπορούν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι αγκαλιά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γδυθούν η μία μπροστά στην άλλη (κάποιες φορές ακόμη κι αν γνωρίζονται ελάχιστα) ή και να φιληθούν στο στόμα χωρίς να τρέχει τίποτα.

Αναλογιζόμενοι ότι η πιο διάσημη κατηγορία πορνό παγκοσμίως (για τις γυναίκες) είναι το σεξ μεταξύ γυναικών, ίσως όλες οι γυναίκες είναι –έστω- ελάχιστα bi. Απλώς κάποιες έχουν λίγη περισσότερη περιέργεια για το πώς θα ήταν να πειραματιστούν με μία άλλη.

Της αρέσουν οι γυναίκες που αρέσουν στους άντρες

Ένα από τα μεγαλύτερα ντιμπέιτ μεταξύ ενός ζευγαριού. Άνδρας: Πολύ ωραία η Kylie Jenner Γυναίκα: Ίου τι λες; Οι παλαιότεροι θα θυμάστε ότι αυτό το ντιμπέιτ γινόταν συχνά για τη Γωγώ Μαστροκώστα. Τα γούστα, συνήθως, των αντρών για τις γυναίκες και των γυναικών για τις γυναίκες, διαφέρουν. Οι γυναίκες βλέπουν όμορφες τις πιο σικ και κατάλληλες για πασαρέλα και μόντελινγκ γυναίκες, ενώ οι άντρες βλέπουν όμορφες τις πιο σέξι – αυτές που θα μπορούσαν να φανταστούν στο κρεβάτι μαζί τους. Μία γυναίκα που έλκεται από το ίδιο φύλο θα συμφωνεί πιο συχνά με τα δικά σου γούστα.

Έχει εμμονή με κάποιες γυναίκες

Έχει γυναίκες ινδάλματα αλλά μήπως το παρακάνει λίγο; Δηλαδή, αν δεν ήταν διάσημες και γυναίκες θα σκεφτόσουν ότι τρέφει συναισθήματα για αυτές;

Πες της να ξεκινήσετε το Orange is the new black

Πρόκειται για μία σειρά που γυρίζεται σε γυναικείες φυλακές. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόσο σεξ μεταξύ γυναικών έχει αυτή η σειρά. Δείτε λίγο και παρατήρησε αρχικά αν θέλει να το ξαναδεί, πόσο θέλει να το ξαναδεί και πώς αντιδρά στις σκηνές μπαλαμουτιάσματος.

Ρώτα τη τι είδους πορνό προτιμάει

Πιθανότατα θα σου πει ψέματα αν δεν ξέρεις πώς να το διατυπώσεις. Μπορείς όμως να ξεκινήσεις την ερώτησή σου με αυτό που αναφέραμε στην εισαγωγή. «Κάπου διάβασα ότι οι γυναίκες προτιμούν να βλέπουν πορνό με σεξ μεταξύ γυναικών, εσένα σ’ αρέσει;».

Όταν μιλάει με γυναίκες, είναι αρκετά εκδηλωτική

Πες ότι βρίσκεστε σε παρέα με γυναίκες που τις γνώρισε μόλις. Πώς κινείται στον χώρο; Σου θυμίζει καθόλου η συμπεριφορά της τη συμπεριφορά που είχε όταν πρωτογνωριστήκατε; Την βλέπεις να γελάει και να προσπαθεί να εντυπωσιάσει σαν να φλερτάρει;

Κάτι θα έχει αναφέρει από όταν ήταν φοιτήτρια

Ίσως στο έχει δώσει στο πιάτο ότι την ελκύουν και οι γυναίκες. Αν έχει αναφέρει ότι έχει φιληθεί με γυναίκα όταν ήταν στα νιάτα της, είναι μία ένδειξη, αν όχι ότι την ελκύουν, ότι ήταν περίεργη να δοκιμάσει και κάποια στιγμή την έλκυαν.

Πρόσεξε το βλέμμα της σε χώρο με πολλές γυναίκες

Αν κοιτάει γλουτούς και στήθη δύο λόγοι υπάρχουν. Ή τα στήθη και οι γλουτοί που κοιτάει, τα κοίταγες και εσύ πριν της ή τα βρίσκει εξίσου θελκτικά.

Δεν είναι αρνητική στην ιδέα του τρίο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με άλλη γυναίκα. Της έχεις πει ότι θα ήθελες κάποια στιγμή να το δοκιμάσετε και δεν ήταν αρνητική. Αν δεν έχει πρόβλημα να φιληθεί και να χουφτωθεί με μία άλλη γυναίκα, το λες και τρανταχτό σημάδι ότι της αρέσουν και οι γυναίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.