ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρευνα αποκαλύπτει: Αυτές οι στολές «αναστατώνουν» τους άντρες λόγω ερωτικής φαντασίωσης

Έρευνα αποκαλύπτει: Αυτές οι στολές «αναστατώνουν» τους άντρες λόγω ερωτικής φαντασίωσης

Σε όσες έρευνες έχουν γίνει σχετικά με τις προτιμήσεις των ανδρών στα παιχνίδια ρόλων, η πλειοψηφία έχει απαντήσει ότι οι μεγαλύτερες φαντασιώσεις τους είναι να κάνουν σεξ με γυναίκες που φορούν στολή:

Κάποιοι διεγείρονται επειδή εκείνες έχουν εξουσία και εκείνοι μέσω του σεξ τους επιβάλλονται και κάποιοι άλλοι επειδή εκείνες είναι ευάλωτες και εκείνοι τις αποπλανούν.

Αν το καλοσκεφτείς, από τις απαντήσεις τους πράγματι επιβεβαιώνεται αυτό το σκεπτικό, αφού οι άντρες πράγματι απάντησαν πως στο top 3 των φαντασιώσεών τους είναι να συνευρεθούν ερωτικά με γυναίκες που φορούν στολή της αστυνομίας, με γυναίκες που φορούν στολή νοσοκόμας και με γυναίκες που είναι ντυμένες με τη στολή της γαλλίδας καθαρίστριας. Με μικρή απόσταση ακολουθεί και εκείνη της καλόγριας, αφού οι άντρες απαντούν πως τους ερεθίζει η σκέψη ότι την παρασύρουν και την κάνουν να γίνει άτακτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν λοιπόν δεν είσαι καταταγμένη στην αστυνομία, νοσηλεύτρια ή καμαριέρα, τότε μπορείς να του κάνεις έκπληξη και να ντυθείς κάτι από τα τρία, κάνοντας μια φαντασίωσή του πραγματικότητα: Και να μη σου το έχει εκμυστηρευτεί, το έχει σκεφτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.