Κι όμως τα άστρα επηρεάζουν το… «μέγεθος»: Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια

Κι όμως τα άστρα επηρεάζουν το… «μέγεθος»: Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια

Τα ζώδια το λένε καθαρά: Αυτοί είναι οι τρεις πιο προικισμένοι άντρες.

Ότι η φύση ευθύνεται για όλα τα μεγέθη που μας αφορούν κι ότι ο ουρανός και τα άστρα ακόμη επιστρατεύθηκαν την ώρα που εκείνη μοίραζε εκατοστά.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο προικισμένοι άντρες του ζωδιακού;

Ζυγός: Σε κάποια άλλα ζώδια μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στο Ζυγό όχι. Είναι και ανατομικά προικισμένος και ακούραστος και εξαιρετικά ερωτικός. Επίσης οι Ζυγοί έχουν μια πηγαία τάση να είναι αρρενωποί, να σε ξεσηκώνουν με τη μυρωδιά του σώματός τους και να θέλεις να κρυφτείς στην αγκαλιά τους για πάντα.

Αιγόκερως: Άξιος και ο Αιγόκερως έχει αβαντάζ όχι μόνο στο μέγεθος αλλά και στο σχήμα αφού τα προσόντα του εκτός από μεγάλα αξιολογούνται και ως όμορφα. Συνυπολογίζοντας και το ότι είναι αποτελεσματικά, τα άστρα εξάντλησαν την αγάπη τους στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υδροχόος: Συνήθως νέος, ωραίος και με μεγάλο πέος. Αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία τους απομένει το μεγάλο πέος το οποίο μάλιστα δε χρειάζεται να χειριστούν και με ιδιαίτερα skills, κάνει δουλειά αυτόματα όπως ένα πυροβόλο όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.