ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το ιαπωνικό σουτιέν που τεστάρει την αγάπη σας και ανοίγει μόνο όταν… (φώτο)

Το ιαπωνικό σουτιέν που τεστάρει την αγάπη σας και ανοίγει μόνο όταν… (φώτο)

Το σουτιέν «true love tester» είναι το πρώτο επιστημονικά σχεδιασμένο εσώρουχο για τις γυναίκες που διαβάζει πραγματικά τα σήματα του σώματός σας.

Η Ravijour, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό το περίεργο προϊόν, αναδεικνύει το ένδυμα ως «ένα επαναστατικό σουτιέν που ξέρει πώς αισθάνονται πραγματικά οι γυναίκες». Φαίνεται ότι το σουτιέν δεν μπορεί να «ξετυλιχθεί» παρά μόνο αν η κυρία που το φοράει νιώσει «πραγματική αγάπη» και… ερεθισμένη!

Δείτε πώς λειτουργεί η τεχνολογία:

Το σουτιέν διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες που μετρά την καρδιακή συχνότητα του χρήστη. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τους αισθητήρες αποστέλλονται σε μια ειδική εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, όπως αναφέρει το japaninsides.

Εάν ο καρδιακός ρυθμός του φέροντος φθάσει ένα προκαθορισμένο όριο, το σουτιέν… ξετυλίγεται από μόνο του.

Εδώ είναι μερικά επιστημονικά λόγια για το σουτιέν:

«Όταν διεγείρεται η μυελός των επινεφριδίων εκκρίνει κατεχολαμίνη, η οποία επηρεάζει το αυτόνομο νεύρο και διεγείρει τον καρδιακό ρυθμό. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας διαβάζει το σήμα της καρδιάς της γυναίκας και το αποστέλλει σε μια ειδική εφαρμογή μέσω Bluetooth για ανάλυση. Στη συνέχεια, η εφαρμογή υπολογίζει το True Love Rate με βάση τις αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό με την πάροδο του χρόνου.».

Η Ravijour, μια εταιρεία που έχει ως σύνθημα, «Κάνουμε οτιδήποτε για τις γυναίκες», διαφημίζει την έκρηξη του σουτιέν τους ως «όργανο δοκιμής για την αληθινή αγάπη» και αποτελεί μέρος της καμπάνιας τους «Mood Up» για να γιορτάσει την 10η επέτειο της εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.