ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν άρεσε το αστείο της νύφης στον… γαμπρό και την «πλάκωσε» στα χαστούκια! Δείτε το βίντεο

Δεν άρεσε το αστείο της νύφης στον… γαμπρό και την «πλάκωσε» στα χαστούκια! Δείτε το βίντεο

Ένα βίντεο που πιστεύεται ότι γυρίστηκε στο Ουζμπεκιστάν και έγινε viral, δείχνει ένα νεόνυμφο ζευγάρι, τη στιγμή που ετοιμάζονται (όπως απαιτεί η παράδοση) να ταΐσουν ο ένας τον άλλον τούρτα, μετά την τέλεση του γάμου τους.

Με τα φλας των φωτογραφιών να αστράφτουν γύρω τους, οι δύο νεόνυμφοι παίρνουν από ένα κομμάτι του γλυκού για να ταϊσουν το έτερό τους ήμισυ.

Πρώτος προσφέρει στην νέα του σύζυγο ένα κομμάτι τούρτας ο άνδρας. Η γυναίκα παίρνει την τούρτα και την τρώει με κατεβασμένο το βλέμμα. Στη συνέχεια, όταν έρχεται η σειρά της να ταΐσει τον νέο της σύζυγο, αποφασίζει να τον «πειράξει» τραβώντας του την μπουκιά από το στόμα.

Το αθώο αστείο, που σε ένα άλλο ζευγάρι θα οδηγούσε σε γέλια ευτυχίας, αποτελεί την αφορμή για μια έκρηξη οργής του άνδρα, ο οποίος χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα του, μπροστά στα αμήχανα μάτια των καλεσμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο ένας από αυτούς, που στέκεται δίπλα στον γαμπρό (ίσως ο κουμπάρος) δείχνει την απαιτούμενη ψυχραιμία ώστε να συγκρατήσει τον…σκληρό άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.