ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ένοχα» μυστικά – «Ο σύζυγός μου δεν γνωρίζει πως τείνω περισσότερο προς τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις…» (φώτο)

«Ένοχα» μυστικά – «Ο σύζυγός μου δεν γνωρίζει πως τείνω περισσότερο προς τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις…» (φώτο)

To Whisper είναι ένας νέος ιστότοπος, ο οποίος λειτουργεί και ως εφαρμογή, με τις γυναίκες να εκμυστηρεύονται ορισμένα από τα πιο σημαντικά μυστικά τους. Το τελευταίο topic μάλιστα, με τα μυστικά παντρεμένων γυναικών, έγινε viral.

Είναι ο χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να αναρτήσουν μια φωτογραφία γράφοντας πάνω σε αυτήν μήνυμα με το μυστικό τους. Κάποια είναι αθώα, κάποια ένοχα, αλλά υπάρχουν και ορισμένα τα οποία κουβαλούν χρόνια μέσα τους.

«Είχα μια αποβολή εγκυμοσύνης στο Λύκειο. Δεν είπα ποτέ στον σύζυγό μου ότι θα γινόταν πατέρας στα 17 του. Δεν μπορώ να τον πληγώσω όπως πληγώθηκα εγώ».

«Ο σύζυγός μου δεν ξέρει ότι το όνομα που αποφάσισα να δώσω στον γιο μας το εμπνεύστηκα από τον πρώτο άντρα που αγάπησα».

«Ο άντρας μου δεν ξέρει ότι γράφω ερωτικά μυθιστορήματα, τα οποία είναι βασισμένα στις προσωπικές μου εμπειρίες».

«Δεν είμαι έγκυος, ούτε προσπαθώ, αλλά έχω ξοδέψει μέχρι σήμερα κρυφά από τον άντρα μου 200 δολάρια σε είδη για μωρά».

«Ο σύζυγός μου δεν γνωρίζει πως τείνω περισσότερο προς τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Ωστόσο, τον αγαπώ ακόμη πολύ…».

«Αγαπώ ακόμη τον πρώτο άντρα που είχα σεξουαλική επαφή μαζί του. Ο σύζυγός μου δεν το γνωρίζει».

«Στέλνω γυμνές φωτογραφίες σε άλλους για να παίρνω κάποια λεφτά και να πληρώνω λογαριασμούς. Ο άντρας μου δεν το γνωρίζει».

«Εχω έναν μυστικό τραπεζικό λογαριασμό που δεν τον γνωρίζει ο σύζυγός μου. Το κάνω γιατί βγάζω τετραπλάσια χρήματα απ’ αυτόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.