«Ο στόχος μου δεν είναι να βρω νέο σύζυγο αλλά να…»: 52χρονη γυναίκα αποκαλύπτει, γιατί «πηγαίνει» μόνο με νεαρούς!

«Ο στόχος μου δεν είναι να βρω νέο σύζυγο αλλά να…»: 52χρονη γυναίκα αποκαλύπτει, γιατί «πηγαίνει» μόνο με νεαρούς!

Στην ηλεκτρονική στήλη My Life in S#x του Guardian, που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα εξομολογήσεις από αναγνώστες και αναγνώστριες για την σ#ξουαλική τους ζωή (φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας) άνοιξε την καρδιά της μια 52χρονη γυναίκα, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους επιλέγει πια ως ερωτικούς συντρόφους αποκλειστικά κατά πολύ νεότερούς της άνδρες.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλάει αναφορικά με την εμπειρία που τη έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι έπειτα από το διαζύγιό της, τους νέους ορίζοντες που της άνοιξε η απόφαση να απολαύσει τη ζωή δίχως αναστολές και το χαρακτηριστικό το οποίο την ελκύει περισσότερο στους άνδρες μικρότερης ηλικίας.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, χώρισα από τον άνδρα μου μετά από 25 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά. Η σ#ξουαλική μας ζωή είχε μετατραπεί σε υπόθεση “μια φορά στις δεκαπέντε”, κάτι σαν αγγαρεία χωρίς καν την προσδοκία οργασμού. Το πρόβλημα ήταν πως, μόλις πάτησα τα 50, αισθανόμουν πιο “ξαναμμένη” από ποτέ. Έτσι από τότε που έμεινα μόνη μου, έκανα τα πάντα προκειμένου να αναπληρώσω τον χαμένο καιρό.

Λίγο καιρό έπειτα από τον χωρισμό, γνώρισα έναν τύπο. Ήξερα ότι ήταν νεότερος από εμένα, αλλά δεν φανταζόμουν πόσο. Ήταν 34 και “ξύπνησε” τις αισθήσεις μου με τρόπο που δεν περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε: Μέχρι που λιποθύμησα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός ιδιαιτέρως έντονου οργασμού. Η σχέση δεν κράτησε, αλλά τους λίγους μήνες που περάσαμε μαζί απέκτησα αρκετή σ#ξουαλική αυτοπεποίθηση ώστε να μη με νοιάζει πια η ηλικία μου.

Όπως αποδείχτηκε, αρκετοί νεαροί προσεγγίζουν μεγαλύτερες γυναίκες για σ#ξ δίχως επιπλοκές, καθώς τα πιο πολλά κορίτσια στην ηλικία τους αναζητούν κάτι πιο σοβαρό.

Οι άνδρες που γνώρισα με έμαθαν να διαχωρίζω το σ#ξ από την αγάπη και έτσι να νιώθω πραγματικά ελεύθερη. Είχα φανταστικές εμπειρίες με τριαντάρηδες ή ακόμα και εικοσάρηδες (κάποιοι ήταν νεότεροι από τον μικρό μου γιο). Αρχικά προσπάθησα να βάλω ένα όριο στα 35, αλλά δεν είχε νόημα. Εξάλλου, ο στόχος μου δεν ήταν να βρω νέο σύζυγο αλλά να διασκεδάσω.

Άρχισα να εξερευνώ την σκηνή των s#x party, όπου ανακάλυψα ότι απολαμβάνω το σ#ξ και με γυναίκες. Αντίθετα με το τι μπορεί να πιστεύετε, τα s#x party δεν είναι χυδαία. Συνήθως διεξάγονται σε διακριτικές τοποθεσίες και η μέση ηλικία των συμμετεχόντων είναι τα 35, παρόλο που εκεί κανείς δεν νοιάζεται πόσο είσαι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στάνταρ μου είναι πια υψηλά και έχω ανακαλύψει πως οι νεαροί άνδρες δείχνουν μεγάλη προθυμία να σε ικανοποιήσουν. Ενδεχομένως να βρω κάποτε κάποιον στην ηλικία μου, ωστόσο έως ότου να συμβεί κάτι τέτοιο δε θα πω όχι στον επόμενο τριαντάρη που θα βρεθεί στον δρόμο μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.