Άντρας ζει με τρεις γυναίκες – Τι κάνει όταν τον εκνευρίζουν! (φώτο)

Άντρας ζει με τρεις γυναίκες – Τι κάνει όταν τον εκνευρίζουν! (φώτο)

Ένας πολυγαμικός άντρας από τη Ρωσία που ζει με τρεις «συζύγους» αποκάλυψε πως όταν τον ενοχλούν, τις τιμωρεί με αποχή από το σεξ για ένα μήνα.

Ο 34χρονος Ivan Sukhov, από την πόλη Βλαντιμίρ της Ρωσίας, λέει ότι ονειρεύεται να αποκτήσει στο μέλλον περισσότερες συζύγους και τουλάχιστον 50 παιδιά.

Σύμφωνα με το Ρωσικό δίκαιο, ένας πολίτης μπορεί να έχει μόνο μία επίσημη σύζυγο. Οι άλλες δύο σύντροφοί του ζουν μαζί του με κοινή συμφωνία.

Πριν γίνει πολυγαμικός, ο Sukhov ζούσε με τη νόμιμη σύζυγό του, τη Natalia Sukhova, για 11 χρόνια. Ο 34χρονος είπε ότι αισθάνθηκε μια έντονη επιθυμία να είναι επικεφαλής μιας μεγάλης οικογένειας και ήθελε να έχει περισσότερες συζύγους και όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

«Αρχικά ήμουν αντίθετη στην ιδέα. Δεν μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια κατάσταση, αλλά μετά άλλαξα γνώμη επειδή ήθελε πραγματικά να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια,» είπε η Natalia.

Ο Sukhov έχει μέχρι στιγμής εννέα παιδιά. Τα έξι τα έκανε με τη Natalia και τα τρία με την Anna.

Η οικογένεια ζει σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, αλλά ο Sukhov σκέφτεται να το πουλήσει για να αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι στα προάστια. Ο Sukhov έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο και κάθε βράδυ καλεί μια από τις συντρόφους του να περάσει τη νύχτα μαζί του.

«Μας προσκαλεί εκείνος μία – μία με τη σειρά,» είπε η Natalia.

Σύμφωνα με τον Sukhov, όταν έχει πρόβλημα με κάποια από τις συντρόφους του, την τιμωρεί με αποχή από το σεξ.

«Αν μία από τις γυναίκες μου κάνει κάτι λάθος, δεν θα την προσκαλέσω στο κρεβάτι για ένα μήνα,» είπε ο Sukhov.

Οι γνωστοί της ασυνήθιστης οικογένειας ανέφεραν ότι οι «σύζυγοι» ζουν αρμονικά μαζί.

Πρόσφατα, ο 34χρονος δέχτηκε μια γυναίκα με το όνομα Madina να εισέλθει στην οικογένειά του. Η Madina είναι Μουσουλμάνα, ενώ ο Sukhov είναι Ορθόδοξος.

Η Madina έπρεπε να πάει ενάντια στις επιθυμίες των γονέων και της θρησκείας της για να είναι μαζί του.

«Τον είδα στην τηλεόραση και τον ερωτεύτηκα. Αποφάσισα να είμαι μαζί του, ανεξάρτητα από το τι έλεγαν οι δικοί μου,» είπε η Madina.

Ο Sukhov και οι σύντροφοί του έχουν όλοι τους δουλειά και λαμβάνουν ο καθένας το μισθό του. Σύμφωνα με τον 34χρονο, έχουν όλοι τους αρκετά χρήματα για να παρέχουν στους ίδιους και στα παιδιά τους ένα καλό βιοτικό επίπεδο.

Ο Sukhov λέει ότι είναι έτοιμος να δεχτεί περισσότερες συζύγους στην ολοένα αυξανόμενη οικογένειά του, αλλά έχει κάποιες απαιτήσεις.

«Μου αρέσουν ψηλές, λεπτές και στοργικές γυναίκες,» έχει δηλώσει ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.