Έξι τρόποι να κάνετε τα πράγματα πιο «πικάντικα» στην κρεβατοκάμαρα

Έξι τρόποι να κάνετε τα πράγματα πιο «πικάντικα» στην κρεβατοκάμαρα

Αν θέλεις να έχεις μια γεμάτη σεξουαλική ζωή, ένας από τους χρυσούς κανόνες είναι “ποτέ μην λες ποτέ”.

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να συμμετέχει στο λεγόμενο “kinky” σεξ ή μάλλον έχουν φανταστεί το εαυτό τους – διάφορες φαντασιώσεις όσον αφορά τα παιχνίδια ρόλων, το δέσιμο, το άγριο σεξ κ.τ.λ – ωστόσο δεν το έχουν παραδεχτεί ανοιχτά στον σύντροφο τους.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να κάνετε τα πράγματα πιο “πικάντικα” στην κρεβατοκάμαρα, θα διαπιστώσετε ότι κακώς δεν το είχατε δοκιμάσει νωρίτερα. Δεν χρειάζεται να το προσδιορίσετε ως kinky για να το απολαύσετε, και δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει την πρόκληση πόνου, τον εξευτελισμό ή τον περιορισμό, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως δυσάρεστες εμπειρίες υπό κανονικές συνθήκες.

Τώρα που ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα, δείτε μερικούς τρόπους για να δώσετε νέα πνοή στην σεξουαλική σας ζωή:

1.Πειραματιστείτε με το δέσιμο
Το να μπείτε κατευθείαν στα “βαθιά” με σφιγκτήρες θηλών και φίμωτρα στόματος με μπαλάκι, είναι λίγο υπερβολικό αν είστε αρχάριος, αλλά ένα ελαφρύ δέσιμο είναι ιδανικό και απόλυτα υγιές! Μπορείτε να δέσετε τα χέρια της συντρόφου σας πάνω από το κεφάλι ή πίσω από την πλάτη της, με την ζώνη ή την γραβάτα σας – ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειροπέδες ή τελοσπάντων οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτή την δουλειά. Ό, τι και αν επιλέξετε, θα πρέπει πάντα να μπορείτε να την απελευθερώσετε εύκολα, ή να απελευθερωθείτε. Εάν χρησιμοποιείτε χειροπέδες, τοποθετήστε τα κλειδιά κάπου που να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

2. Χρησιμοποιείστε μια μάσκα
Το κλείσιμο των ματιών εισάγει ένα στοιχείο έκπληξης, το οποίο κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Το να μην γνωρίζει η σεξουαλική σας σύντροφος που πρόκειται να την ακουμπήσετε, θα την διεγείρει τόσο πολύ, που δεν θα το πιστεύετε. Επιπλέον, επειδή η όραση της θα είναι “ανενεργή”, οι άλλες αισθήσεις της θα γίνουν ακόμα πιο έντονες, καθιστώντας κάθε ίντσα του σώματος της πολύ ευαίσθητη.

3. Δοκιμάστε διάφορα λιπαντικά και διεγερτικά έλαια
Τα περισσότερα ζευγάρια θεωρούν ότι δεν χρειάζονται λιπαντικά κατά την ερωτική πράξη, αλλά πραγματικά θα πρέπει να ρίξετε αυτήν την ιδέα στο τραπέζι, επειδή αυτό το μικρό μπουκαλάκι μπορεί να αποδειχτεί ο πιο “αξιόπιστος” φίλος σας. Και εδώ είναι η καλύτερη συμβουλή που θα ακούσετε ποτέ: βάλτε μια μικρή ποσότητα από το έλαιο μέσα στο προφυλακτικό σας πριν το τοποθετήσετε και θα αισθάνεστε τα πάντα εκατό φορές πιο έντονα.

Γενικά τα λιπαντικά και τα διεγερτικά έλαια μπορούν να κάνουν θαύματα στην κρεβατοκάμαρα, οπότε ψάξτε το και δεν θα χάσετε!

4. Αγοράστε της εσώρουχα και δοκιμάστε να υποδυθείτε κάποιους ρόλους
Τα εσώρουχα, όπως ήδη θα γνωρίζετε, υπάρχουν για κάποιο λόγο. Βγείτε λοιπόν έξω και αγοράστε της το πιο σέξι σετ εσωρούχων που θα θέλατε να τη δείτε, και βάλτε την να το φορέσει κάνοντας σας επίδειξη. Έχετε μια μυστική φαντασίωση όσον αφορά το παιχνίδι ρόλων; Τώρα είναι η ώρα να την εξερευνήσετε.

5. Κάντε σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας
Δεν λένε τζάμπα ότι το σεξ στο ξενοδοχείο, είναι το καλύτερο σεξ. Όταν κάνετε σεξ κάπου αλλού εκτός από την κρεβατοκάμαρα σας, το μυαλό σας απελευθερώνει επιπλέον ντοπαμίνη, καθιστώντας το σεξ ακόμα καλυτερο. Κάντε σεξ στο τραπέζι της κουζίνας, στο μπάνιο, στην τραπεζαρία ή κάπου εκτός σπιτιού – απλά βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν σας βλέπει, εκτός και αν σας αρέσει.

6. Δοκιμάστε μερικά sex toys
Τα sex toys είναι το “άγιο δισκοπότηρο” του kinky σεξ και το καλύτερο είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στην αγορά, που μπορείτε να παίζετε με αυτά και να μην βαρεθείτε ποτέ. Τώρα, προτού δοκιμάσετε κάτι πολύ εξεζητημένο, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με κάτι πιο απλό, όπως έναν δονητή, και στην συνέχεια μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιο σημαντικό, είναι να επικοινωνείτε με την σύντροφο σας, και να συμφωνείτε σε αυτά που θέλετε να δοκιμάσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.