«Άτακτη» 31χρονη δασκάλα συνευρέθηκε ερωτικά με 15χρονο-«Ήθελα να σε αρπάξω και να σε…»-Όλο το «πικάντικο» παρασκήνιο

«Άτακτη» 31χρονη δασκάλα συνευρέθηκε ερωτικά με 15χρονο-«Ήθελα να σε αρπάξω και να σε…»-Όλο το «πικάντικο» παρασκήνιο

Μια δασκάλα ιδιωτικού σχολείου στη Φλόριντα κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή, στέλνοντάς του σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, και ότι έκανε σεξ μαζί του σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ερωτικής επαφής… σε πάρκο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύλληψη της Kassandra Moore την περασμένη Δευτέρα είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, μετά από καταγγελία που υπέβαλε το Broach School, όπου εργαζόταν η εν λόγω δασκάλα, στο αστυνομικό τμήμα του Μπράντεντον.

Με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, μεταξύ των οποίων οι ηλεκτρονικές συνομιλίες των εμπλεκομένων και ένα… χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, η αρρωστημένη σχέση ξεκίνησε όταν η δασκάλα άρχισε να ανταλλάζει μηνύματα με τον μαθητή της με αφορμή μια εργασία.

Σύντομα η επικοινωνία μετατράπηκε σε φλερτ, με τη δασκάλα να γράφει σε ένα μήνυμα: «Ήθελα να σε αρπάξω και να σε φιλήσω αλλά δεν ήθελα να κάνω την πρώτη κίνηση επειδή φοβόμουν ότι μπορεί να με απέρριπτες».

Σε συνομιλίες που είχε με το έφηβο θύμα, η Αστυνομία της Φλόριντα ανακάλυψε ότι τα μηνύματα περιείχαν συχνά τολμηρές φωτογραφίες της δασκάλας, η οποία πόζαρε για χάρη του 15χρονου με τα εσώρουχα αποκαλύπτοντας διάφορα σημεία της ανατομίας της.

Όταν ξεκίνησε κανονικά ο «δεσμός» το «ζευγάρι» έδινε ραντεβού σε διάφορα σημεία για να κάνει σεξ, όπως π.χ. στο αμάξι της Moore, σε σχολικές αίθουσες μετά το σχόλασμα και σε ένα πάρκο της περιοχής. Από την τελευταία τοποθεσία μάλιστα, οι Αρχές συνέλεξαν ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο, ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό με το DNA της δασκάλας και του αγοριού. Τουλάχιστον τέσσερις σεξουαλικές επαφές που ανέφερε το αγόρι, μεταξύ 23 και 29 Μαρτίου, φέρονται να έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία, ενώ τα άλλοθι που παρουσίασε η δασκάλα αποδείχθηκαν αναληθή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η «σχέση» έλαβε τέλος όταν ένας από τους φίλους του αγοριού πήγε στον διευθυντή του σχολείου και του αποκάλυψε τι συνέβαινε. Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τις Αρχές που άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση.

Στην προσπάθειά της να καλύψει τα ίχνη της, η δασκάλα ζήτησε από μια συνάδελφο να την καλύψει παρέχοντάς της άλλοθι, ωστόσο εκείνη τελικά αποφάσισε να μην το κάνει, όταν συνειδητοποίησε πόσο είχε προχωρήσει η ανάρμοστη σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Kassandra Moore, που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο, απολύθηκε από το σχολείο τον περασμένο Απρίλιο, όταν αποκαλύφθηκε η δράση της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.