Βάλτε «φωτιά» στο κρεβάτι σας με αυτό το «θαυματουργό» βότανο

Βάλτε «φωτιά» στο κρεβάτι σας με αυτό το «θαυματουργό» βότανο

Θέλετε να… ανεβείτε στα ουράνια; Υπάρχει ένα βότανο που μόνο που το μυρίζετε, ανεβάζει στα κόκκινα την λίμπιντο σας και σας κάνει ταύρο στο κρεβάτι!

Πρόκειται για ένα βότανο το οποίο οι Κινέζοι χρησιμοποιούν ως αφροδισιακό εδώ και αρκετούς αιώνες ενώ λένε πως μπορεί να τονώσει και την ερωτική ζωή των αντρών.

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που υπάρχουν φάρμακα που έχουν φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας–τα γνωστά σιλδεναφίλη, ταδαλαφίλη και βαρδεναφίλη–την τελευταία δεκαετία, περίπου 30% των ανδρών που τα παίρνουν δεν βλέπουν βελτίωση.

Μια νέα μελέτη που έγινε από το Κολέγιο του Πανεπιστημίου Yonsei στη Σεούλ σε περισσότερους από 100 άντρες που είχαν διαγνωστεί με στυτική δυσλειτουργία, έδειξε πως αυτοί μπορεί να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι παίρνοντας δισκία τζίνσενγκ επί λίγες εβδομάδες.

Όπως γράφουν στην «Διεθνή Επιθεώρηση Έρευνας της Ανικανότητας» (IJIR), οι εθελοντές που πήραν τζίνσενγκ παρουσίασαν μικρή αλλά σημαντική βελτίωση όλων των παραμέτρων της σεξουαλικής λειτουργίας σε σύγκριση με όσους δεν πήραν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάλτε επομένως το τζίνσενγκ στη ζωή τη δική σας και του συντρόφου σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.