ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτοί είναι οι λαοί που τελειώνουν πιο γρήγορα και από κουνέλι! Oι Ελληνες… βαστάνε γερά!

Αυτοί είναι οι λαοί που τελειώνουν πιο γρήγορα και από κουνέλι! Oι Ελληνες… βαστάνε γερά!

Είναι οι… γρήγοροι μετά το πρώτο ραντεβού.

Η έρευνα έγινε στα πλαίσια για το πότε οι γυναίκες αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον εραστή τους, ποιο μέρος είναι πιο πιθανό να επιλέξουν αλλά και τι είναι αυτό που τις οδηγεί στο να πάρουν την απόφαση να το κάνουν.

Στο πλαίσιο διεθνούς δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από τη Victoria Milan, μια ιστοσελίδα για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία, 5.650 γυναίκες μέλη της από όλο τον κόσμο κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το διάστημα που χρειάζεται για να βρεθούν στο κρεβάτι με τον νέο εραστή τους, ενώ ακολούθησε στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων.

Το 56% των Γαλλίδων προτιμούν να βρεθούν στο σπίτι του εραστή τους για να κάνουν σεξ, ενώ οι Δανέζες (το 57%) και οι Νορβηγίδες (το 68%) είναι πιο πιθανό να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο.

Οι γυναίκες από τις χώρες αυτές δηλώνουν ότι δεν ξεκινάνε με την προσδοκία να κάνουν σεξ, αλλά παίρνουν την απόφασή τους κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Για όλες παίζει ρόλο το πόσο τις προσέχει ο συνοδός τους· το πόσο ωραίος είναι, το πόσο έχουν πιει ή το πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που έκαναν σεξ δεν έχει σημασία.

ΔΑΝΙΑ 1.58

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1.68

ΓΑΛΛΙΑ 1.72

ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1.77

ΣΟΥΗΔΙΑ 1.99

ΙΣΠΑΝΙΑ 2.07

ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2.24

ΗΠΑ 2.32

ΒΕΛΓΙΟ 2.69

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΟΛΩΝΙΑ 2.93

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.