ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένα διάλειμμα μπορεί να κάνει καλό στη σχέση σας

Ένα διάλειμμα μπορεί να κάνει καλό στη σχέση σας

Είσαι από εκείνους που πλέον έχουν αντιληφθεί ότι είναι δυσκολότερο να έχεις σχέση από το να σε τρώει η μοναξιά;

Μήπως τον τελευταίο καιρό προσπαθείς μάταια να ανακαλύψεις τι πάει στραβά στη δική σου σχέση και γιατί δεν περνάτε πλέον καλά, ή τουλάχιστον όχι τόσο καλά όσο στην αρχή; Είσαι μήπως ένα βήμα πριν χωρίσεις, αλλά λες να δώσεις άλλη μία ευκαιρία με το γνωστό πια διάλειμμα; Α βέβαια, το διάλειμμα.

Και πώς θα ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις διάλειμμα; Ή πώς θα είσαι σίγουρος ότι θα αποδώσει; Οι ειδικοί ασχολήθηκαν ΚΑΙ με αυτό το θέμα, και έχουν βγάλει κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Kαλό θα είναι να μην τεμπελιάσεις

Για να δουλέψει λοιπόν το διάλειμμα σου και να έχει και νόημα, θα πρέπει να γνωρίζεις γιατί το κάνεις. Είναι πολύ βολικό να πεις ότι για τους επόμενους δύο μήνες καλό θα ήταν να μείνετε μακριά, αλλά το σημαντικό είναι όλα αυτά που θα κάνεις τους δύο μήνες που θα είστε χωριστά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν το διάλειμμα ως απλά μία ευκαιρία να ξεσαλώσουν και να κάνουν σεξ με άλλους, επιστρέφοντας βέβαια μοιραία, στην ίδια μιζέρια λίγο καιρό μετά.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό, διότι αν απλώς θέλεις να κάνεις σεξ με άλλη, τότε μάλλον θα πρέπει να χωρίσεις. Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη, είναι να θέσετε κανόνες και να έχετε έναν στόχο. Κανόνες που θα σεβαστούν και οι δύο, και οι οποίοι τελικά θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας.

Προφανώς, οι κανόνες θα πρέπει να είναι ίδιοι και για τους δύο, μην περιμένεις να θυμηθείς εσύ όλες τις πρώην σου και να μην το κάνει εκείνη, και προφανώς θα πρέπει όλο αυτό να καταλήξει κάπου.

Στο διάστημα του διαλείμματος λοιπόν, σε αντίθεση με τους περισσότερους που απλά κάνουν ό, τι θέλουν, εσύ προσπάθησε να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που σε χαλάνε στη σχέση σου και στον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσες να τα διορθώσεις.

Μη διστάσεις να ρωτήσεις κάποιον ειδικό, κανένας δε γεννήθηκε σοφός και να μην ξεχνάς ότι όλο αυτό γίνεται γιατί θέλεις να είσαι με το συγκεκριμένο άτομο… απλά υπό καλύτερες συνθήκες.

Υπάρχει και το αλλά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, και για να διαχωρίσω τη θέση μου, κανένας δεν σου εγγυάται ότι και όλα τα παραπάνω να κάνεις, το πράγμα θα λειτουργήσει. Ίσως τα προβλήματά σας να είναι βαθύτερα και πιο σοβαρά ή ίσως απλά να μην ταιριάζετε. Τώρα αν στο μεσοδιάστημα, γνωρίσεις νέο πρόσωπο και κεραυνοβοληθείς, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να μην την έχεις την άλλη στο περίμενε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.