Γίνονται και οι γυναίκες καπνός μετά το πρώτο ραντεβού

Γίνονται και οι γυναίκες καπνός μετά το πρώτο ραντεβού

Τα 6 βήματα που ακολουθούν οι γυναίκες στο ghosting.

Ένας ευρέως διαδεδομένος όρος που χρησιμοποιούμε κατά κόρον προκειμένου να μην πούμε τη λέξη εξαφάνιση, μπουχός, καπνός και όλα τα συναφή.

Ghosting

Ένας ευρέως διαδεδομένος όρος που χρησιμοποιούμε κατά κόρον προκειμένου να μην πούμε τη λέξη εξαφάνιση, μπουχός, καπνός και όλα τα συναφή. Όσο είναι ακόμα αρχή, νιώθω έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάτι: Εγώ εξαφάνιση δεν έχω κάνει ποτέ. Όχι ότι είμαι Αγία και πρότυπο καλής συμπεριφοράς, αλλά δεν είναι του στυλ μου.

Εξάλλου πάντα θεωρούσα ότι το συγκεκριμένο είναι προνόμιο αντρικό, μιας και έχω να θυμηθώ πολλές εξαφανίσεις wannabe συντρόφων (και φίλων και δικών μου). Ok, στην αρχή φρικάρεις αλλά λίγο καιρό μετά το σκέφτεσαι και γελάς.

Με λίγα λόγια, δεν επικροτώ την εξαφάνιση, γιατί δεν τη θεωρώ έντιμη. Από την άλλη βέβαια, δεν μπορώ να κλείσω και τα μάτια μου, στα σημεία των καιρών. Ναι φίλε μου, οι γυναίκες εσχάτως εξαφανίζονται, και με μεγαλύτερη συχνότητα από όση μπορούσε να σκεφτεί ποτέ το αθώο μου μυαλό.

Και επειδή οι λόγοι της εξαφάνισης είναι ίσως σημαντικότεροι και από την εξαφάνιση αυτή καθ’ εαυτή, είπα να κάνω μία σεμνή και ταπεινή ανάλυση, στις λεπτομέρειες, ή και όχι, που σπρώχνουν μία γυναίκα στο να πει το μεγάλο αντίο-χωρίς φυσικά να το πει!

1. Οι ώρες που έγιναν αιώνες

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Θεοποιείς κάποιον, τον θέλεις παράφορα και τελικά, όταν ανταλλάξεις πάνω από 5 κουβέντες μαζί του, ξενερώνεις μέχρι αηδίας που λένε. Ναι, υπάρχει η πιθανότητα το ραντεβού σας να ήταν απαίσιο και να μην έβλεπε την ώρα να σηκωθεί να φύγει. Το ότι δεν το πρόσεξες, χρίζει παρακολούθησης, αλλά δικαιολογείσαι γιατί πιθανότατα να ήσουν τυφλωμένος από έρωτα.

2. Είχε επιστροφές

Η αλήθεια είναι ότι εμείς τα κορίτσια πολύ δύσκολο να μείνουμε μόνες από επιλογή. Μάλλον είναι γονιδιακό το πρόβλημα, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την μανία που πιάνει τις περισσότερες. Η δικιά σου λοιπόν, υπάρχει πιθανότητα να είναι φρεσκοχωρισμένη και πληγωμένη και να θέλησε να απασχολήσει το μυαλουδάκι της με ένα άλλο αρσενικό.

Προφανώς έκανε τα πάντα για να μάθει ο πρώην για το ραντεβού, εκείνος έπαθε ντουβρουτζά και φυσικά την… πήρε πίσω. Και τι να σου πει μωρέ; Ότι το έκανα για να ζηλέψει ο Μήτσος; Βαρύ.

3. Εξαφανίστηκε λόγω… αποχής

Α συμβαίνει κι αυτό και μάλιστα συχνά. Έχει να κάνει σεξ ένα χρόνο, οι φίλες της την πιέζουν να βγει με κάποιον, και εκείνη-ενώ δε θέλει-τους κάνει το χατίρι για να σταματήσουν να την πρήζουν.

Φυσικά, δεν απολαμβάνει στιγμή της συνάντησής σας όσο σέξι και γοητευτικός κι αν είσαι, και το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει σπίτι της, να βάλει πιτζάμα και να δει τηλεόραση. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπλέξεις με την κινούμενη μούχλα;

4. Φοβάται ότι δε θα καταλάβεις

Κοίτα για να είμαστε και ειλικρινείς, όταν εκείνη σου πει τη φράση: «Λυπάμαι αλλά δεν είμαι σε φάση για σχέση», εσύ για κάποιο δαιμονισμένο λόγο, αντί να ξενερώσεις πορώνεσαι ακόμα περισσότερο και συνεχίζεις να επιμένεις. Και επειδή εκείνης ξεκάθαρα δεν της αρέσεις και της σπας τα νεύρα, από το να περάσει όλο αυτό, απλά εξαφανίζεται. Απλό!

5. Είχε προσπαθήσει κάποτε να εξηγήσει…

Και το αποτέλεσμα ήταν να φάει ένα μπινελίκι άνευ προηγουμένου. Ναι, υπάρχει και η κατηγορία του άντρα, που μόλις φάει την απόρριψη αρχίζει το κράξιμο. «Και ποια νομίζεις πως είσαι», και «Σε εκτιμούσα αλλά δεν άξιζες τελικά». Γιατί ρε φίλε; Επειδή δε σε γουστάρω σημαίνει ότι είμαι και σίχαμα;

6. Και φυσικά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή βρίσκεται σε περίοδο αναζήτησης, σίγουρα δεν είσαι το μόνο μέτωπο που έχει ανοίξει. Οπότε για να μη δίνει σημάδια ζωής, μάλλον της έκατσε κάτι καλύτερο. Μη στενοχωριέσαι, δεν έχει να κάνει με σένα. Απλά ο άλλος είχε κάτι που της άρεσε περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.