ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις στην συγκατοίκηση και σκοτώνεις τον έρωτα

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις στην συγκατοίκηση και σκοτώνεις τον έρωτα

Ξεκινάς να ψάχνεις σπίτια, κάνεις όνειρα για το μέλλον και μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι πια και επισήμως για δύο.

Πρόκειται για μια περίοδο της ζωής σου αρκετά και δημιουργική αλλά και με μεγάλες απαιτήσεις οι οποίες, όμως, σου φαίνονται… παιχνιδάκι καθώς η χαρά σου που ετοιμάζεσαι να μοιραστείς ένα σπίτι με τον σύντροφό σου είναι τεράστια.

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τα να βρίσκεις το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά σου; Στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σου, μάλλον όχι.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν παραδεχτεί πως η συγκατοίκηση περισσότερο κακό έκανε στη σχέση τους παρά καλό. Κι αυτό διότι η καθημερινή τριβή είναι από μόνη της ένας παράγοντας που φθείρε ακόμα και τους μεγαλύτερους έρωτες. Έλα όμως που πολλές φορές εμείς οι γυναίκες κάνουμε τα πράγματα ακόμα χειρότερα;

Οι παλιοί υποστήριζαν πως η γυναίκα είναι αυτή που κρατάει το σπιτικό όρθιο. Και –μεταξύ μας- είχαν δίκιο. Ήρθε η ώρα, όμως, να δεις την αλήθεια κατάματα και να παραδεχτείς το πόσο εύκολο θα ήταν να υποπέσεις –αν δεν έχεις ήδη υποπέσει δηλαδή- στο μεγαλύτερο σφάλμα που κάνει μια γυναίκα που συγκατοικεί με τη σχέση της.

Ποιο είναι αυτό;

Το να ξεχνάς πως είσαι γυναίκα. Ναι, καλά διάβασες. Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο αισθανόμαστε 100% ο εαυτός μας. Είναι το ησυχαστήριό μας, το μέρος που μας κάνει να ξεφεύγουμε από όλους και από όλα. Δεκτό. Μην ξεχνάς όμως πως… δεν ζεις μόνη σου.

Το να κυκλοφορείς συνεχώς με plus size φόρμες, άλουστη και με εσώρουχα που θυμίζουν περασμένες δεκαετίες δεν είναι αυτό που ο καλός σου θα ήθελε να δει από σένα. Δε λέμε φυσικά να καταπιέζεσαι μέσα στο ίσιο σου το σπίτι, σκέψου, όμως, πώς μοιάζεις και στα δικά του μάτια: Μια γυναίκα που έχει παρατήσει για τα καλά τον εαυτό της. Σας να «έδεσε τον γάιδαρό της» – που λέει και ο λαός…

Κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, πόσες φορές εμφανίστηκες μπροστά του απεριποίητη, με λαδωμένα μαλλιά και ρούχα που δε σε κολάκευαν; Μάλλον καμία. Γιατί λοιπόν να το κάνεις τώρα; Δυστυχώς, οι περισσότερες γυναίκες μετά από μερικούς μήνες συγκατοίκησης αφήνουν τον εαυτό τους εντελώς ελεύθερο και ξεχνούν πως και ο άνθρωπός τους το τελευταίο που θέλει είναι να χάσει τη γυναίκα που ερωτεύτηκε.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους άντρες, όμως αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στα δικά μας λάθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φρόντισε λοιπόν να μην καταστρέφεις εσύ τη ίδια την εικόνα σου και να μην ξεχνάς πως ο έρωτας για να μείνει ζωντανός απαιτεί εκτός από θέληση και μεγάλη προσπάθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.