ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι συμβαίνει και ένας άντρας εξαφανίζεται;

Τι συμβαίνει και ένας άντρας εξαφανίζεται;

Εσύ πολύ ευτυχισμένη με τη νέα σου σχέση, ή τελοσπάντων με το νέο σου φλερτ, κι αυτός έδειχνε πολύ καλός για να είναι αληθινός.

Ε ξέρεις κάτι; Δεν ήταν! Ούτε καλός αλλά ούτε και αληθινός! Γιατί χωρίς καμία προειδοποίηση, απλώς σταμάτησε να σου στέλνει μηνύματα και φυσικά να απαντάει στα δικά σου.

Ναι, έγινε ένα μικρό φαντασματάκι, το οποίο αναζήτησες μάταια για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά είπες απλά να το αφήσεις μια για πάντα πίσω σου. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι όλο αυτό και σε πείραξε και σε προβλημάτισε. Και γι’ αυτό ψάχνεις απαντήσεις. Γιατί το έκανε αυτό anyway; Παρακάτω σου έχω 3 πιθανούς λόγους.

Αδυνατεί να συμμορφωθεί με τους κανόνες

Όλα πλέον είναι τόσο περίπλοκα, που ακόμα και για να ερωτευτείς χρειάζεσαι οδηγίες χρήσεως. Ποιος θα στείλει πρώτος μετά το ραντεβού, ποιος θα προτείνει κάτι και ποιος θα κάνει την πρώτη εξομολόγηση; Οι άντρες από πολύ μικρή ηλικία, έχουν μάθει να κρύβουν συναισθήματα και ειδικά αυτά που τους κάνουν να φαίνονται ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Οπότε, αντί να κάτσουν να τα διαχειριστούν και να τα αντιμετωπίσουν, απλώς επιλέγουν να το αφήσουν όλο αυτό στην μοίρα του.

Η άβολη στιγμή του χωρισμού

Κανένας άντρας δε θέλει να έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια, πόσο μάλλον όταν αυτή έχει να κάνει με τη σχέση του. Οπότε, προτιμά να μην κάνει την κουβέντα την επίμαχη και απλά να εξαφανιστεί, γιατί έτσι θα βγει και από τη διαδικασία της παρεξήγησης, της έντασης ακόμη και της συγνώμης. Αν με ρωτάς, η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ούτε ώριμη ούτε και τίμια. Αλλά ποια είμαι εγώ για να κρίνω;

Είπε ψέματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Και μιας και πιθανότατα δεν είναι κλέφτης, είναι μάλλον ψεύτης. Και σου είπε ψέματα γιατί μάλλον είχε σχέση ή και… σχέσεις. Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, πιέστηκε και απλά εξαφανίστηκε. Και τι να έκανε; Να καθόταν να σου εξηγήσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.