Η γκάφα του αιώνα: Κριτικός εστιατορίου… πρόδωσε το παράνομο ραντεβουδάκι του άντρα της

Η γκάφα του αιώνα: Κριτικός εστιατορίου… πρόδωσε το παράνομο ραντεβουδάκι του άντρα της

Ένας κριτικός εστιατορίων για την εφημερίδα Washington Post άθελά του συμμετείχε στην… αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού.

Ο κριτικός εστιατορίων Τομ Σιετσέμα έλαβε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο πλαίσιο ερωταπαντήσεων, σύμφωνα με το οποίο μια γυναίκα έκανε τσακωτό τον άντρα της χάρη στο δημοσιογράφο.

​«Λοιπόν Τομ, η τελευταία σου κριτική συνοδευόταν από μια φωτογραφία του άντρα μου να δειπνεί με μια γυναίκα που δεν είμαι εγώ», έγραφε η γυναίκα.

«Όταν του έδειξα τις φωτογραφικές αποδείξεις, ομολόγησε ότι έχει δεσμό. Σκέφτηκα ότι θα διασκέδαζες να μάθεις για τη συμμετοχή σου στο δράμα», πρόσθεσε η απατημένη σύζυγος.

«Αυτή τη Μέρα των Ευχαριστιών, σου είμαι ευγνώμων γιατί αποκάλυψες έναν μοιχό», έγραψε η γυναίκα στο λογαριασμό twitter του Σιετσέμα.

«Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ πες μου ότι αυτή είναι μια ανάρτηση φάρσα. Δεν θα μου άρεσε αν ήταν αλήθεια», απάντησε ο κριτικός εστιατορίων.

«Εσείς που απατάτε, κρυφτείτε!», έγραψε λίγο αργότερα ο κριτικός εστιατορίων, Τομ Σιετσέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.