ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε ποιο είναι το ψέμα που λένε συνήθως οι άνδρες μετά την εpωτική επαφή

Δείτε ποιο είναι το ψέμα που λένε συνήθως οι άνδρες μετά την εpωτική επαφή

Ένας άντρας, πριν, κατά και λίγο μετά το πέρας της εpωτικής επαφής, ενδέχεται να προχωρήσει σε… τριών ειδών «καυτά ψέματα». Ποια είναι αυτά; Αυτά που θα πει για να κάνει σeξ, αυτά κατά τη διάρκεια του σeξ για το παιχνίδι των εντυπώσεων κι αυτά μετά την πράξη με σκοπό αυτή να επαναληφθεί.

Επιστημονική έρευνα αποκάλυψε πως σχεδόν οι μισοί άντρες λένε ψέματα στις εpωτικές συντρόφους τους για ένα συγκεκριμένο πράγμα.

Δεν θέλει μεγάλη σκέψη για το πού οφείλεται, προφανώς και μιλάμε για το σeξ.

Και όλα έδειξαν πως ψεύδονται για ένα συγκεκριμένο πράγμα.

Ποιο είναι αυτό;
Πάνω από το 45% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα, ομολόγησαν πως δεν είναι απολύτως ειλικρινείς με τις συντρόφους τους, όταν τους κάνουν μια συγκεκριμένη ερώτηση.

Αυτή έχει να κάνει με τις εpωτικές τους φαντασιώσεις.

Οι ειδικοί σε θέματα σeξουαλικής υγείας, εξηγούν πως ο λόγος που συχνά οι άντρες λένε ψέμματα για τις σeξουαλικές φαντασιώσεις τους, είναι γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις της συντρόφου τους, στο άκουσμά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γυναίκες από την άλλη, φαίνεται να είναι πιο πρόθυμες και ειλικρινείς στο να αποκαλύψουν τις εpωτικές φαντασιώσεις τους σε σύγκριση με τους άντρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.