Oι δυο λόγοι που μπορούν να σας χαλάσουν την ερωτική ζωή

Oι δυο λόγοι που μπορούν να σας χαλάσουν την ερωτική ζωή

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο, χωρίς να το γνωρίζετε…

Όπως γνωρίζουμε, συχνά στους άνδρες αρέσει να βλέπουν ταινίες… ενηλίκων. Καθώς όμως με τη σύγχρονη τεχνολογία υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο πορνό, αυτό μπορεί τελικά να αποτελεί πρόβλημα στη σεξουαλική απόδοση των ανδρών που το παρακάνουν.

Μία έρευνα από την Ιταλική Ένωση Ανδρολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής έδειξε ότι οι άνδρες που έβλεπαν πολύ πορνό online ήταν πιο πιθανό να έχουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και χαμηλής λίμπιντο.

Επίσης, κάποιοι ειδικοί εκφράζουν ανησυχίες για το κατά πόσον οι άνδρες αυτοί θα μπορούν να νιώσουν έλξη για πραγματικές γυναίκες.

Η πολλή δουλειά βλάπτει το σεξ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εύλογο είναι ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η πολλή κούραση, η δουλειά και οι αυξημένες υποχρεώσεις και των δύο συντρόφων κάνουν κακό στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, όπως επίσης και τα εξωτερικά ερεθίσματα στο σπίτι, στα οποία δίνουμε πολλή σημασία και μας αποσπούν την προσοχή (τέτοια είναι για παράδειγμα αυτά που προέρχονται από την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή τα κινητά, τα οποία κατακλύζουν τον προσωπικό μας χρόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τον αφιερώσουμε όπως και όσο θέλουμε στον σύντροφό μας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.