ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα πιο σeξι ανδρικά επαγγέλματα που βάζουν «φωτιά» στη γυναικεία λίμπιντο

Αυτά είναι τα πιο σeξι ανδρικά επαγγέλματα που βάζουν «φωτιά» στη γυναικεία λίμπιντο

Όπως είναι ήδη γνωστό σε όλους, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που όταν τα ακούει κανείς βάζει τη φαντασία του να οργιάζει. Από την άλλη πλευρά, είναι και κάποια που σε κάνουν να πλήττεις από βαρεμάρα και μόνο που τα ακούς.

Ορισμένα επαγγέλματα δε, λειτουργούν σαν φυσικό αφροδισιακό, ιδιαίτερα για την ερωτική επιθυμία και τις γυναικείες φαντασιώσεις.

Οι επιλογές πολλές, παρακάτω ωστόσο θα βρείτε έξι από τα πιο σέξι αντρικά επαγγέλματα:

  • Σεφ

Το επάγγελμα αυτό τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακό level up.

Είτε μαγειρεύεις σε χλιδάτο εστιατόριο με πανάκριβα πιάτα, είτε σε ψησταριά, από τη στιγμή που θα δηλώσεις σεφ και φέρεις tattoo μανίκι σε συνδυασμό, να ξέρεις ότι η άλλη έχει τσουτσουριάσει!

Αν μάλιστα της ψήσεις και καμιά μπριζόλα, τότε έχει πέσει στα πατώματα για πάρτη σου.

  • Δημοσιογράφος

Όχι επειδή τους συναναστρεφόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι είναι σέξι.

Έχουν θέματα συζήτησης, είναι μορφωμένοι, έχουν χιούμορ και είναι ετοιμόλογοι. Βέβαια, υπάρχουν και οι γυναίκες που αντιπαθούν τους ξερόλες. Εκεί έχεις πρόβλημα. Γιατί ξερόλας είσαι σίγουρα.

  • Καλλιτέχνης

Οτιδήποτε είναι χαοτικό, αόριστο και εμπεριέχει μέσα την τέχνη. Από μουσικός, μέχρι ζωγράφος, και από συγγραφέας μέχρι φωτογράφος.

Τα επαγγέλματα αυτά, κρύβουν μια ευαισθησία, η οποία είναι άκρως αφροδισιακή γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το αντρικό παρουσιαστικό. Αντίθεση που σίγουρα τρελαίνει τις γυναίκες.

  • Ραδιοφωνικός παραγωγός

Είναι νέος; Είναι αιωνόβιος; Έχει τρίτο μάτι, ουρά ή θυμίζει αρκετά Κουασιμόδο; Δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί μένουμε στη φωνή η οποία μας συγκλονίζει και μας ταξιδεύει.

Στιβαρός, βρώμικος και σίγουρα με σωστή σωματική διάπλαση που είναι και το ζητούμενο. Άσε που οι άντρες με τις φόρμες είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί.

  • Κτηνίατρος

Δεν είναι μόνο ότι είναι γιατρός, είναι ότι είναι γιατρός ζώων. Δηλαδή είναι και επιστήμων, άρα ορθολογικός, αλλά και γλυκός και ευαίσθητος γιατί ασχολείται με τους μικρούς μας φίλους.

Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και σέξι από έναν άντρα που κάνει καλά ένα άρρωστο ή πληγωμένο σκυλάκι.

  • Υπάλληλος σε συνεργείο

Το γνωστό «γκαραζότεκνο» και με καμία απολύτως υποτίμηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στιβαρός, βρώμικος και σίγουρα με σωστή σωματική διάπλαση που είναι και το ζητούμενο. Άσε που οι άντρες με τις φόρμες είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.