ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δείτε για ποιο λόγο η εpωτική επαφή είναι σημαντική στη σχέση

Δείτε για ποιο λόγο η εpωτική επαφή είναι σημαντική στη σχέση

Μία σχέση, είναι προφανές πως για να λειτουργήσει χρειάζεται να υπάρχει καλή επικοινωνία ανάμεσα στα δύο άτομα. Καλή επικοινωνία σημαίνει λεκτικά ή και σωματικά.

Σωματικά σημαίνει εν ολίγοις σeξ ή έρωτας.

Όταν απουσιάζει κάποιο δομικό στοιχείο από την επικοινωνία η οποία κατ’ επέκτασιν είναι δομικό στοιχείο της σχέσης, τότε τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά.

  • Ένδειξη ενδιαφέροντος

Δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό και πιο όμορφο από το να σε θεωρεί ο σύντροφός σου ένα άτομο με το οποίο μπορεί να βρεθεί γυμνός και να νιώσει όμορφα. Είναι επίσης πανέμορφο το ότι τον ερεθίζει το σώμα σου και ότι σε θεωρεί ελκυστική. Σε κάνει και εσένα την ίδια να νιώθεις υπέροχα με εσένα και το σώμα σου.

  • Έpωτας

Είναι μία τόσο προσωπική στιγμή με πολλά συναισθήματα, πάθος και ένταση. Όταν τα δύο σώματα αγκαλιάζονται τότε δε μετράει τίποτα άλλο πέραν της κοινής σας συγχρονισμένης απόλαυσης. Είναι αυτό που σας συνδέει πέραν του σωματικού και στο συναισθηματικό κομμάτι.

Για αυτό μπορεί να «δένεσαι» περισσότερο όταν κάνετε σeξ. Γιατί πλέον νιώθεις ότι το σώμα σου μπορείς να το «μοιραστείς» και με αυτόν τον άνθρωπο ενώ το ίδιο νιώθει και εκείνος.

  • Ορμόνες

Οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σeξ σε κάνουν να νιώθεις χαλάρωση και να μη νιώθεις έντονες μεταβολές στα συναισθήματά σου. Χαλάρωση και ηρεμία σημαίνει λιγότερους τσακωμούς και περισσότερη και καλύτερη διάθεση. Σας συνδέουν λοιπόν και θετικά συναισθήματα πέραν των πιο συνηθισμένων,

  • Ένδειξη ότι όλα είναι καλά

Πολλές φορές (εκτός αν παθολογικά ένα άτομο δε μπορεί να ερεθιστεί), το σeξ συνιστά δείκτη του πόσο καλά είμαστε σε μία σχέση. Αν σε επιθυμεί συνέχεια τότε προφανώς τον καλύπτεις σε σημείο να σε ποθεί αρκετά και να σε επιζητεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν από την άλλη βλέπεις ότι είναι αρκετά απόμακρος, ή ότι δε θέλει να κάνετε σeξ τότε αυτό δείχνει ότι μάλλον του πέρασε ο ενθουσιασμός (εκτός αν δουλεύει, έχει άγχος κλπ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.