ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτές είναι οι 4+1 κινήσεις για να πάρει «φωτιά» το κρεβάτι σας

Αυτές είναι οι 4+1 κινήσεις για να πάρει «φωτιά» το κρεβάτι σας

Οι περισσότεροι θα έχουν αναρωτηθεί έστω και μια φορά στη ζωή τους αν, «Υπάρχουν κανόνες για το τέλειο σeξ». Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καταστατικό στο σeξ, το οποίο να σου λέει τι να κάνεις ακριβώς για να μη θεωρείσαι «ψάρι».

Η εpωτική συνεύρεση είναι ένα αρχέγονο ένστικτο του ανθρώπου και, μερικώς, έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεις.

Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι την παραμικρή σου κίνηση· αυτός είναι ο λόγος που το σeξ μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο. Άσε τις περίπλοκες αηδίες που διαβάζεις από εδώ κι από εκεί, πειραματίσου, βάλε και λίγο πάθος και έχεις το τέλειο σeξ.

Κι εμείς έχουμε πέντε κανόνες για να σε βοηθήσουμε.

  • Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Ωραίο το «ένα στα γρήγορα», σαν το «το καλό πράμα αργεί να γίνει» όμως δεν έχει. Φρόντισε να ερεθίσεις τον σύντροφό σου από νωρίς. Στείλτε φωτογραφίες ο ένας στον άλλο ενώ βρίσκεστε στον χώρο εργασίας σας. Ανταλλάξτε σeξι μηνύματα. Είναι πολύ πιθανό ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση στη δουλειά, ωστόσο αξίζει τον κόπο. Το βράδυ –αν δεν έχετε λιποθυμήσει από την κούραση-, θα τρίξουν οι σουμιέδες.

  • Ξέχνα το 69

Η στάση 69 όσο διαδεδομένη κι αν είναι, δεν είναι τίποτα παραπάνω από εφέ. Κατά τ’ άλλα είναι άβολη, σου προκαλεί αμηχανία και δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Αρχικά, αυτός που βρίσκεται από κάτω πρέπει να λειτουργεί σαν βάση και να μετακινεί αυτόν που βρίσκεται από πάνω όταν εξωκείλει. Ο από πάνω πρέπει να έχει ισορροπία ώστε να μη περιφέρεται αριστερά και δεξιά. Αυτή η στάση που θυμίζει γιόγκα χρειάζεται διαλογισμό, ισορροπία και συγκέντρωση. Και τα τρία είναι αντιστρόφως ανάλογα της απόλαυσης.

Αντί να προσπαθείτε χωρίς αποτέλεσμα να ικανοποιηθείτε από τη στάση 69, προτιμήστε να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο με σκοπό να περιποιηθεί ο ένας τον άλλο.

  • Πειραματίσου

Εκτός από το συμβατικό σeξ υπάρχει και το πρωκτικό, και αυτό στην ύπαιθρο, και το BDSM, και το role playing, και με sεx toys… Η λίστα είναι μεγάλη, και εσείς για χάρη του έρωτά σας, οφείλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Έστω ένα από αυτά θα σας φαίνεται δελεαστικό, μη δειλιάζετε λοιπόν, πειραματιστείστε.

  • Φέρσου αυθόρμητα

Συχνά, καθώς γυρίζεις στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, νιώθεις μία ακατανίκητη επιθυμία για σεξ; Λογικό. Αφού μπεις στο σπίτι σου, μην αρχίσεις τα γλυκανάλατα νιάου-νιάου και τις ευγένειες. Πιάσε τον σύντροφό σου, φίλα τον παθιασμένα κι ας το να κυλήσει φυσικά. Ο αυθορμητισμός στο σεξ, συνήθως, κάνει θαύματα.

  • Τα ακροβατικά οδηγούν στο νοσοκομείο
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκ πρώτης όψεως αυτές τις φουτουριστικές στάσεις μόνο ένας ακροβάτης από το cirque du soleil ή ένας υπεράνθρωπος από το μέλλον μπορεί να τις φέρεις εις πέρας. Ακόμη κι αν είστε yogi και έχετε τελειοποιήσει την ισορροπία σας, αυτές οι στάσεις λόγω της προσπάθειας που χρειάζεται να καταβάλεις, δύσκολα θα σου προσφέρουν οργασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.