ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Tα σημάδια που δείχνουν πως ένας άνδρας βαριέται

Tα σημάδια που δείχνουν πως ένας άνδρας βαριέται

Ολοι οι άντρες θέλουν τον χρόνο τους και κυρίως το χώρο τους. Ποιες όμως είναι οι συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας; Πότε σε βαριέται;

Αν κάνει τα παρακάτω:

Όταν ασχολείται μόνιμα με το κινητό

Δεν το αφήνει από τα χέρια του.Είτε είσαι εκεί, είτε δεν είσαι το ίδιο του κάνει. Όταν η έννοια του είναι μόνο να παίξει με το τηλέφωνό του, να σερφάρει, να μπει στο facebook και να μιλήσει με τον κολλητό στο viber, άστο, βαριέται.

Όταν κάνει πράγματα που σε ενοχλούν και δεν τον νοιάζει ή αντίστοιχα ότι κάνεις τον ενοχλεί χωρίς λόγο

Αν ξαφνικά πιάνεις τόπο μετά το σεξ, ή θέλεις να μιλήσετε και δεν έχει όρεξη, ή του λες πως πέρασες την ημέρα σου και δεν ακούει, ή κοιτάει τηλεόραση σαν αποχαυνωμένος αδιαφορώντας για εσένα που είσαι δίπλα, καλύτερα να μην είσαι δίπλα.

Όταν δεν σε λαμβάνει υπόψιν του όταν φτιάχνει το πρόγραμμά του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είτε υπάρχεις, είτε όχι, είτε θέλεις να πάτε σινεμά είτε όχι, είτε έχεις στα πλάνα σου να πάτε να φάτε είτε όχι, το ίδιο του κάνει. Αυτός αδιαφορώντας για όλα αυτά, έχει κανονίσει να πάει έξω με τους φίλους του και άμα σου αρέσει. #Cringe.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.