Δε σε ικανοποιεί ο τρόπος που σε… φιλάει; – Αυτοί είναι οι 6+1 τρόποι για να τον αλλάξεις

Δε σε ικανοποιεί ο τρόπος που σε… φιλάει; – Αυτοί είναι οι 6+1 τρόποι για να τον αλλάξεις

Η στιγμή του φιλιού για ένα ζευγάρι, είναι αρκετά σημαντική καθώς από εκεί μπορεί να ξεκινήσει το «παιχνίδι» ανάμεσά τους. Τι γίνεται όμως, αν σου αρέσουν όλα επάνω του αλλά όταν φτάνει η ώρα του φιλιού σε αγχώνει γιατί δεν είναι όπως το είχες φανταστεί;

Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι είσαι άτυχη που έπεσες στη λάθος περίπτωση εξαντλείσαι τα περιθώρια του να έχεις κάνει λάθος εκτίμηση ή λάθος εκκίνηση.

Κάποια πράγματα φτιάχνουν με τον καιρό κι εμείς σου έχουμε 7 τρόπους για να σε βοηθήσουν.

  • Μια καλή αρχή είναι πάντα η συζήτηση.

Μπορεί να χρειάζεται την υπενθύμιση ότι το φιλί για σένα είναι σημαντικό. Εξήγησέ του πόσο σου αρέσει και πόσο αυτό σε διεγείρει ερωτικά. Υπάρχει και η περίπτωση να μην το έχει συνειδητοποιήσει και να μην τα δίνει όλα σε αυτό μιας και για κάποιους ανθρώπους αποτελεί απλά μια εισαγωγική για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

  • Οδήγησε τα χέρια του.

Τα πιο ωραία φιλία δεν περιλαμβάνουν μόνο το άγγιγμα των χειλιών αλλά και τα χέρια. Πιάσε τα χέρια του συντρόφου και οδήγησέ τα εκεί που θα σε κάνουν να νιώσεις ευχάριστα: στο πρόσωπο, στη μέση, στα οπίσθια.

  • Πες του πώς θες να σε φιλήσει.

Δεν θα είναι καθόλου αμήχανο αν χρησιμοποιήσεις τη σέξι φωνή σου για να εξηγήσεις τον τρόπο που θες να σε φιλήσει. Μπορείς επίσης να του ζητήσεις να αντιγράψει τον δικό σου κι έτσι θα είναι σαν ερωτικό παιχνίδι.

  • Όρισε τον ρυθμό και την ένταση εσύ.

Αν είσαι ο τύπος που θες να το πας αργά κι εκείνος βιάζεται, επιβράδυνέ τον για να συγχρονιστείτε. Ή το ανάποδο.

  • Κάνε παύσεις.

Ωραίοι είναι οι μαραθώνιοι φιλιού αλλά και πολύ εξαντλητικοί επίσης. Χαλάρωσε για λίγο να δεις πού βρίσκεται και συνεχίζεις πιο δυναμικά.

  • Κάνε μια προετοιμασία πριν φτάσεις στο french kiss.

Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο πριν βάλετε στο φιλί σας γλώσσα.

  • Εξασκηθείτε!
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιο ευχάριστο βήμα που είναι όμως και απαραίτητο για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.